maandag 16 januari 2012

Welkom, Welkom thuisAllereerst een welkom voor twee nieuwe volgers, namelijk Wollebol (van deze blog) en JLKMurre (van knutsel-mam. Leuk dat jullie mijn volger zijn geworden. Veel kijk- en leesplezier toegewenst en natuurlijk inspiratie voor nieuwe creaties!

En dan een warm WELKOM THUIS voor Anne en Nhan. Zij zijn zaterdag weer thuisgekomen na een reis van twee maanden door Vietnam. Het was fantastisch om ze te volgen via hun weblog en te zien en te lezen dat zij het erg naar hun zin hadden, maar het is ook wel heel fijn dat ze gezond en wel weer thuis zijn gekomen. Vol verhalen en indrukken. Gelukkig was er ook voor de katjes goed gezorgd:Volgens Anne hadden ze er nog nooit zo weldoorvoed bij gelopen ;p

Zondag hebben we elkaar eindelijk weer in de armen kunnen sluiten :)
We werden ook nog verrast met cadeautjes die ze voor ons uit Vietnam hadden meegebracht. Daarover zal ik later meer vertellen en laten zien, maar dit wil ik jullie nu alvast laten zien:


heerlijk fruit, rechtstreeks geïmporteerd uit Vietnam! Midden boven zie je een granaatappel en die grote rode vrucht heet Dragonfruit (drakenfruit). Van de andere vruchten weet ik de naam niet. Misschien dat Anne dat nog in een reactie kan vertellen.

(wordt vervolgd)

lieve groet,
Betsy
Pin It!

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn voor jullie dat ze weer gezond en wel thuis zijn gekomen ...geniet van jullie samenzijn ....

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk hè, dat ze weer thuis zijn. Ja het was een bijzonder verhaal om te lezen, erg leuk! Maar super fijn dat ze weer veilig thuis zijn. Wat geinig, die vreemde vruchten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank mam, voor je berichtje! Wat betreft het fruit: die groene geschubde heet in het Vietnamees mang cau, in het Engels custard Apple. Ik heb er geen andere nederlandse naam voor kunnen vinden. De paarse, ronde vrucht heet mang cut, in het Nederlands mangistan. Allebei ontzettend lekker, hoewel ik een lichte voorkeur heb voor de mangistan!
  Liefs, anne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heerlijk voor je dat alles goed verlopen is en je dochter weer thuis is. En warm onthaal ook op je blog.
  Mmmm fruit, beetje anders dan anders, wellicht zal het ook heerlijk smaken.
  Fijne dag nog met lieve groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zal je blij en dankbaar zijn dat ze weer lekker veilig thuis zijn gekomen! Het is me de belevenis wel geweest hoor. Wat zullen jullie elkaar veel te vertellen hebben. En leuk dat we een klein beetje mogen meegenieten...

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...