dinsdag 31 januari 2012

Welkom voor nieuwe volgers en een warm aanbevolen actie

Ik mag maar liefst 6 nieuwe volgers verwelkomen, namelijk:
Marga
Jan en Marchien van de Brummeltuun
Tineke van Hobbytien
Monique van Moon's droom
Anne van Kookstel
Dianne van have more fun creatingAllemaal van harte welkom. Veel plezier met het lezen en bekijken van de berichten. Het merendeel van jullie volg ik al. Alleen van Marga weet ik niet of ze een blog heeft.

Op de blog van Hannie (Atelier Tintangel) las ik over een 7-jarig ziek meisje waar Gera van Septemberspring een actie voor houdt, namelijk zoveel  mogelijk hartjes verzamelen en daar een lange slinger van maken. Voor de actie zelf kun je kijken op deze site: Droaties en Proaties. Gera hoopt op 1000 hartjes. Het moet kunnen lukken dacht ik zo! Van HARTE aanbevolen!!

lieve groet,
Betsy
Pin It!

6 opmerkingen:

 1. Hoi Betsy,
  Leuk dat jij ook aandacht vraag voor de actie van Gera! Zou het lukken 1000 hartjes? Als iedereen mee helpt wel! Dus kom op allemaal.
  Groetjes,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een mooi project! Ik hoop dat ze de 1000 halen:)

  Groetjes,
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Betsy,

  Bedankt voor je welkom...Ik heb geen blog....maar volg diverse bloggers omdat ik begonnen met de meebreideken van BusyBessy (ik heb "al" 21 lapjes...)....en van de een kom je bij de ander.........Ik brei van alles ook tussendoor zoals een tas, babyslofjes, trui etc.Ik heb katoen gekocht voor een gastendoekje....en heb nog verschillende bollen wol liggen waar ik nog allerlei ideeën mee heb...Daarnaast ben ik ook nog bezig met een borduurpakket, maar die gaat niet zo snel....verder lees ik graag! Ik ben 42 jaar, getrouwd met Fred, werk als ambulant woonbegeleider en wij hebben 2 Perzische katten Macho en Mojo.

  Zo weet jij en de andere volgers iets over mij....ik denk niet dat ik zelf aan een blog ga beginnen...kom nu al tijd te kort! Groetjes, Marga

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Marga,
   Wat leuk dat je jezelf even voorstelt. Een echte bezige bij zo te lezen. Een blog kost inderdaad wel veel tijd, maar is ook ontzettend leuk om te doen. Ik had toen ik begon niet kunnen denken dat ik er zoveel plezier aan zou beleven.
   Mocht je nog eens een werkje willen laten zien: er is altijd plaats in de Eregalerij, ook als het geen patroontje is van mijn eigen blog. De foto kun je mij via de mail toesturen.
   Veel handwerkplezier toegewenst en een lieve groet,
   Betsy

   Verwijderen
 4. Leuk dat je weblog zo gewaardeerd wordt!
  Maar ook heel leuk dat je aandacht besteedt aan de actie voor het kleine zieke meisje. Een actie waarvan ik hoop dat die zal slagen, met zoveel creatievelingen moet het toch lukken om voor dat meisje 1000 hartjes te verzamelen!
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een ontzettend leuk initiatief! Ik ga eens kijken!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...