donderdag 1 september 2011

Hoe blijft de Vlinder in evenwicht? Give Away seizoenspoppetjes en Welkom

Ik kreeg een paar vragen over hoe die vlinder uit het bericht van gisteren in evenwicht kan blijven. Nou ben ik niet zo natuurkundig aangelegd, maar ik weet wel dat het met zwaartekracht te maken heeft. Ik ben even op internet op zoek gegaan en daar vond ik dit artikel, waar heel goed wordt uitgelegd hoe het werkt. Ook leuk om met kinderen de proefjes te doen!

Ik heb nog een paar mooie foto's van vlinders van Natuurkieker Coby, die ik jullie niet wil onthouden:Het zijn de Dagpauwoog en het Kleine Geaderd Koolwitje. Ik vind ze prachtig om te zien. Met het regenachtige weer van de afgelopen tijd hebben we eigenlijk veel te weinig vlinders gezien. Daarom laat ik ze al enige weken met veel plezier in allerlei vormen op mijn blog zien :)!

Ik wil nog graag een paar nieuwe volgers WELKOM heten: Made by Roxy, Marjo en Angélique. Ik was al heel blij met de 33 volgers en nu weer 3 nieuwe er bij. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan het bekijken van mijn creaties en het lezen van mijn berichten en natuurlijk de (gratis!) patronen. Ik had het werkelijk niet gedacht dat zoveel mensen mijn blog zo zouden waarderen. Het maakt wel dat ik er met veel plezier aan werk (naast mijn fulltime baan, dus veel tijd is er niet) en het ook als ontspanning zie. Ik krijg er energie van, zeker als je leuke reacties krijgt op je berichten.

Ik wil hier ook nog even attenderen op de GIVE AWAY waar je tot 9 september aan mee kunt doen. In dit bericht kun je er meer over lezen en een reactie achterlaten.
Ik kreeg reacties dat de poppetjes niet zo goed waren te zien. Daarom hier nog een paar foto's:
Ook deze foto's zijn weer gemaakt door Natuurkieker Coby. Dank je wel dat ik ze op mijn weblog mag gebruiken!

lieve groet,
Betsy


Pin It!

6 opmerkingen:

 1. Dank je wel voor het warme welkom en natuurlijk voor het volgen van mijn blog (al valt die in het niet vergeleken bij die van jou)
  Ja, die klaproos is echt een dotje! Maar ja, dat sneeuwklokje is ook lief en dat viooltje.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit zijn mooie foto's van de bloemenkinderen...
  Ik was de give away alweer bijna vergeten, maar 9 september schiet al op..
  Nou, we gaan het zien wie de gelukkig wordt!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha dit is wel een heel leuk blogje!
  Dat is toch wel heel leuk om onverwacht allemaal foto's van mezelf tegen te komen. Die bloemenkinderen heb je toch wel prachtig gemaakt en ze komen zo ook zo mooi uit in het Hollandse landschap...
  En bedankt voor je extra toelichting, nu snap ik het principe en zal ik er toch eens mee aan de slag en eens wat anders doen dan fotograferen. Maar als het lukt maak ik er wel een foto van natuurlijk!
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nu ik ze zo dichtbij zie dan wordt de keuze alleen maar moeilijker want ze zijn allemaal zo mooi.
  en ben ik intussen ook heel nieuwsgierig geworden naar het boekje waar ze instaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ja ! Zo zijn de poppetjes inderdaad 'n stuk beter te zien, Betsy. Dank je wel!
  Ga zo door met je blog, ik vind 't leuk om hier regelmatig even te kijken. ALS ik OOIT 's 'n blog zou maken zou hij er ongeveer zo uitzien als die van jou!
  Groetjes, wpm

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De poppetjes zijn zo inderdaad duidelijker, ze zijn erg leuk, hoor!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...