woensdag 14 september 2011

Uitslag Give Away - Seizoenspoppetjes

Jullie hebben er door omstandigheden even op moeten wachten, maar vandaag is het dan zover: de uitslag van de Give-Away ter ere van mijn 100e berichtje en het 1-jarig jubileum van mijn weblog!
Allereerst dank aan degenen die hebben meegedaan en vooral omdat zij de moeite hebben genomen om mijn vragen te beantwoorden. De antwoorden geven mij een beeld van welke patronen er gewaardeerd worden en waar vraag naar is. Hoewel mijn blog in de eerste plaats bedoeld is voor inspiratie voor iedereen, is het natuurlijk ook leuk om dingen te maken waar specifiek naar gevraagd wordt. Jullie hebben mij in ieder geval genoeg inspiratie gegeven om weer het een en ander te gaan maken. Ik hoop daar in de komende weken mee aan de slag te gaan. Ik heb nu nog ruim een week vakantie en ik heb (naast uitzieken) nog wel wat tijd ingepland voor handwerken :).

Nu eerst de uitslag van de Give Away.
De deelnemers waren:
1. Liesbeth,
2. Petrra
3. Elizabeth
4. wpm
5. Angélique
6. Birgitte (bietje)
7. Roos
8. Wiepkje
9. Monique

Ik heb mijn man gevraagd om als onafhankelijk persoon de briefjes uit de mand te halen en daartoe was hij
wel bereid:


Hij heeft 3 briefjes uit het welbekende mandje gehaald en dit zijn de winnaars:Roos, Wiepkje en Angélique van harte gefeliciteerd! Willen jullie mij via de mail (wolatelierdian@gmail.com) jullie adres even doorgeven? De poppetjes moeten nog worden gemaakt, maar zullen jullie zeker voor het eind van de maand verblijden met hun komst. Inmiddels zijn ze al geknipt en liggen klaar om in elkaar gezet te worden!

Jullie hebben allemaal zulke leuke ideeën naar voren gebracht, dat ik heb besloten om de uitdaging aan te gaan om alle wensen in vervulling te laten gaan door te proberen ze allemaal uit te voeren, dat wil dus zeggen:
-  een gebreide tas ontwerpen voor Liesbeth
-  voor Petra een patroon vertalen (wil je me via de mail doorgeven om welke tas het precies gaat?),
-  weven voor Elizabeth,
-  een patroon voor een trui voor moeder/vader/kind of kind/pop voor wpm maken,
-  een gehaakt seizoenspoppetje voor Angélique ontwerpen
-  een gehaakte of gebreide theemuts voor Roos ontwerpen,
-  een portemonnee voor Birgitte,
-  een verrassing voor Wiepkje en
-  een schaaretui, speldenkussen en naaldenmapje voor Monique

Wordt vervolgd dus....

Lieve groet,
Betsy
Pin It!

9 opmerkingen:

 1. Nogmaals gefeliciteerd met je 1-jarig bestaan van je weblog en de prijswinnars gefeliciteerd met hun prachtige poppetjes!
  Wat een lef om alle wensen te gaan vervullen, leuk hoor, ik ben benieuwd naar de resultaten.
  Veel succes en een prettige vakantie gewenst!
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat ik ook gewonnen heb en ook nog een ontwerp voor een theemuts. Ik voel me gewoon een beetje jarig net als jij met jouw Blog, groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, ik heb zo'n mooi poppetje gewonnen! Daar heb ik wel een heel mooi plaatsje voor! Wat goed van je om de uitdaging aan te gaan om alle wensen proberen te vervullen. Ik ben heel benieuwd wat daar uit gaat komen...
  Succes met verder uitzieken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh wat lief dat je de tas wilt vertalen. Want hij is zo leuk. Ik zal de link even doormailen. hij staat op de tweede blog van Elizabeth zo mooi - zo leuk. Ik wil hem heel graag maken.

  En iedereen gefeliciteerd met de leuke prijs.
  Want wie zou nou niet zo'n leuk popje willen winnen.
  Het was een leuke give-away Dian.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd alle drie, van harte. En wat ontzettend leuk en lief van je Betty, dat je al onze 'wensen' gaat verwezenlijken. Dat wordt nog een hele klus, maar wel een hele leuke!!!
  We gaan je nog meer in de gaten houden, dan we al deden. Voel je onze adem al in je nek, hihihi.
  Veel plezier met al je 'opdrachten ', we zijn benieuwd.
  Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Proficiat dames met jullie prijs. Ik had net pech. Nummer 5, 7 en 8 kregen de prijs. En ik had net de 6 die er tussenin zat.
  Maar eigenlijk heb ik ook gewonnen. Betsy gaat een portomonee voor me ontwerpen. Graag zo een waar de bankbiljetten ongevouwen inkunnen, zo'n grote mensenportomonee, ofwel huishoudbeurs.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé winnaars, gefeliciteerd hoor... En eigenlijk hebben we allemaal wel iets gewonnen, want het is toch reuze dat al onze verzoekjes worden ingewilligd! Ik ben super benieuwd...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat je weer wat opgeknapt bent, Betsy!
  En degene die de give-away gewonnen hebben: gefeliciteerd: ik ben jaloers op jullie ;-)!
  Verder kijk ik uit naar het beloofde 'combinatie-patroon', maar ook naar alle andere leuke dingen die je voor ons in petto hebt!
  Groetjes, wpm

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Niet te geloven, een prijs gewonnen met de give-away. Wat aardig van Betsy dat zij voor iedereen een wens in vervulling laat gaan. Veel succes en doe maar rustig aan.
  groet,
  Wiepkje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...