dinsdag 13 september 2011

Vlinders uit alle windstreken - Oproep

Dag lieve allemaal,

Hartelijk dank voor alle lieve woorden en wensen. Het doet echt goed om een berichtje van medebloggers te krijgen als je ziek bent. Het gaat weer redelijk met mij. Nog veel hoesten en moe, maar ik loop er weer. Er zijn echter mensen die veel zieker zijn dan ik. Daarom zou ik alle lezers willen vragen om met name Marjo (Marjo's Cosy Corner) een hart onder de riem te steken door haar een mailtje of reactie te sturen, nu ze zo ziek is van de chemokuren die ze (voor de tweede keer) moet volgen. Het doet zo goed om te merken dat anderen aan je denken en het is maar een kleine moeite!

Lieve Marjo,

Deze vlinder is voor jou:
Dagpauwoog                 foto: Natuurkieker


Een jaar of vijf geleden heb ik de prachtige metalen vlinder, die je in het midden ziet liggen, gekocht bij de Wereldwinkel. Ik zag hem hangen en was meteen verkocht. De vorm is zo mooi, maar ook de kleuren zijn schitterend. Het grappige is dat het ophangoogje er zo aan gelast is dat de vlinder altijd schuin hangt, alsof hij weg wil vliegen! Ik weet helaas niet meer in welk land deze vlinder gemaakt is, maar volgens mij was het een Afrikaans land.

Omdat ik veel van vlinders, maar ook van kaarsen hou, worden deze dingen ook nog wel eens gecombineerd, kijk maar:Ik vind het jammer om ze op te branden, dus ze mogen voorlopig nog even mijn woonkamer sieren en wat mij betreft mogen er ook nog wel meer bij komen!

Morgen komt de uitslag van de Give Away. Nog even geduld dus...

lieve groet,
Betsy
Pin It!

5 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat het weer wat beter met je gaat, sterkte met het laatste stukje tot je weer de "oude" bent. Ja, Marjo.... wat een vreselijke tijd maakt zij door, ik denk veel aan haar. Gelukkig ben ik niet de enige (maar dat had ik ook niet verwacht en zie je wel op haar blog).

  Vlinders zijn mooie diertjes, maar ik vind het toch altijd een beetje raar staan als ze voor bv kerstversiering worden gebruikt. Ik associeer vlinders nl met de zomer (heb er speciaal een vlinderstruik voor geplant). Nu zie je ze nog wel in de tuin, dus dan kunnen ze ook wel binnen als decoratie ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goed te horen, dat het weer wat beter met je gaat.
  We leven allemaal heel erg met Marjo mee, ik vind het zo erg voor haar, wat ze allemaal door moet maken en wij staan zo machteloos. Lief van je, dat je haar zo'n mooie vlinder schenkt!
  Je laat ons altijd genieten van jouw vlinders, ze zijn schitterend.
  Sterkte, liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn om te horen dat je weer aan de betere hand bent. En Ja. MArjo maakt een hele moeilijke periode door. Het is een vreselijke ziekte. Ik vind het ook zo'n flinke sterke vrouw, hoe ze met alles omgaat. Ik steun haar graag met een berichtje, het is het enigste wat ik voor haar kan doen.
  Vlinders zijn leuk, het geeft inderdaad een lente of een zomergevoel. ik wordt er altijd vrolijk van. Dus ik denk dat marjo je vlinder ook wel mooi zal vinden.

  Liefs Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ohhh Betsy , dit berichtje heb ik niet gezien/gelezen...ik heb er blijkbaar veel gemist (niet gelezen) omdat ik toen in mijn 'slechte ' periode zat ....ik vind het SUPERLIEF van je dat ik die vlinder krijg en ga hem direkt plaatsen op mijn blog .....

  Liefs
  Marjo

  Marjo's Cosy Corner

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...