maandag 26 september 2011

Oud en Nieuw

Je hoort het heel vaak zeggen: alles wat in de mode geweest is, komt weer terug. Nou dat is ook echt zo.
Laatst kreeg ik van Ineke een hele stapel Hema Breiboeken. Heerlijke nostalgie. Ik heb me daar kostelijk mee vermaakt. Wel knap dat ze allerlei bekende Nederlanders en zelfs buitenlandse tv-helden zover kregen om te poseren in de gebreide truien! Zo kwam ik Ruud Krol, Liesbeth List en acteurs van Onedin Line en Are You being served tegen. Leuk hoor.



Vandaag was ik even bij Hema en daar zag ik dat zij ook weer wol en katoen verkopen en... een Hema Breiboek met allerlei leuke patronen in de aanbieding hebben, nou ja, het boek is wel een beetje prijzig (€7,50), maar wel met de echte oude patronen er in vermeld. Ik ben benieuwd of Hema de wol blijft verkopen of dat dit een eenmalige actie is geweest....

lieve groet,
Betsy
Pin It!

4 opmerkingen:

  1. Ja mooi die boeken van de Hema eerder,ik heb ze ook wel gehad.
    En breide er vroeger ook wel uit.
    Ook kocht ik mijn sokkenwol er altijd,dat was heel sterk.
    Voor mij mogen ze het weer altijd verkopen.
    Groetjes Hetty.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja die boeken van de hema ken ik nog met al die tv helden. en heel veel wol. IK heb hier bij de Hema nog geen wol gezien. Maar zal morgen eens gaan kijken in ALphen. DIe heeft een grotere hema en een breder Assortiment. ZOu leuk zijn zeg. Ik ben nu al nieuwsgierig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb net de folder van de Hema gekregen en ze hebben die actie omdat ze 85 jaar bestaan. Het is in ieder geval deze week, maar misschien nog wel langer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. heeft het toch weer een goede plaats gekregen heb er vroeger veel truien uit gebreid en baby kleren voor de kinderen van mijn zus .
    ineke

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...