maandag 24 oktober 2011

Felt United 2011 - Hoeden in Rood-Blauw-Paars

Zaterdag, 1 oktober 2011, was het de 3e internationale dag van het vilt. Vorig jaar heb ik hier ook over geschreven (zie hier en hier) en ook dit jaar hebben we weer met een aantal vrouwen meegedaan, op initiatief van Thérèse van Sifonofoor.

Het was de bedoeling om 1000 bloemen te vilten en daar iets mee te gaan versieren, maar door omstandigheden is het bij 300 bloemen gebleven. Dan zul je zeggen: dat is ook niet mis! Dat klopt en daarom is besloten om er wel mee verder te gaan, maar het project kleiner te maken. We hebben met 8 vrouwen een workshop hoeden vilten gedaan en daar een aantal van onze bloemen op bevestigd. De kleuren die dit jaar gebruikt mochten worden waren blauw, rood en paars. Prima kleuren voor mij! Het was geweldig om zo samen aan iets te werken en er iets moois van te maken.
Hieronder zie je een fotoimpressie: van het uiteindelijke resultaat. Aan de gezichten kun je wel zien dat de vrouwen er veel plezier in hadden.


Het was stralend weer en dat  verhoogde de feestvreugde nog meer.
Wat mij betreft gaan we volgend jaar weer mee doen.

lieve groet,
Betsy
Pin It!

7 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heel erg gezellig uit!
  Wat leuk al die vilten bloemen en hoeden! Het is maar goed dat die koe geen echte is, want dan had ze het vast niet zo leuk gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk initiatief! En ik kan me voorstellen dat het iets extra's geeft als je daar gezamenlijk mee aan de slag bent.
  De hoed vind ik echt geweldig en hij staat je goed, volgens mij draagt dat wel heel comfortabel.
  En heel leuk met de bloemetjes.
  De koe is trouwens ook wel heel fraai versierd...
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. 1000 bloemen, dat is nogal niet wat. 300 is ook een mooit getal, wat ontzettend leuke bijeenkomst met al die vrouwen en die vilten hoeden. grappig ook zo op die koe. had eerst niet eens in de gaten dat die niet echt was. Die vilten hoed staat jou ook geweldig. Jammer dat het niet naast de deur is, want anders zou ik ook meedoen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige kleuren en ook die mooie versierde hoed, ik denk dat jij die op hebt!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik wilde je bedanken voor het berichtje op Willy blog!
  Beren groetjes van,

  Beertje Zonn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke workshop lijkt me dit. En als ik dan al die hilariteit op de laatste foto zie, dan denk ik dat jullie flink genoten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...