zaterdag 26 maart 2011

Lente in de tuin!

Wat was het mooi weer de afgelopen dagen. Jammer dat ik moest werken, maar gelukkig kon ik na het werk nog een uurtje in de tuin aan de slag, terwijl mijn man aan het eten koken was.
Vandaag heb ik ook nog heerlijk in de tuin kunnen werken. Na de winter ligt er altijd heel veel eikenblad in de tuin en ik heb al vele kruiwagens vol blad afgevoerd naar de bladhoop. Ik laat het daar verteren tot bladaarde en dan kan het weer onder de struiken verwerkt worden.
Coby van Natuurkieker heeft een aantal foto's gemaakt van de bloemen die in mijn tuin staan. Ze heeft dat gedaan met een macrolens. Dan zie je pas hoe prachtig de bloemen zijn! Kijk maar eens mee:

Helleborus


Krokus
Het kleine schaapje heb ik een paar jaar geleden samen met een ander schaap gekocht op de vrijmarkt op Koninginnedag. Ik was er gelijk verliefd op. Ze staat ook nog samen met haar vriendje op de foto:


Straks gaat de zomertijd weer in. Dat betekent weer lekker lang licht en dus meer in de tuin bezig kunnen zijn. Heerlijk!

Lieve groet,
Betsy
Pin It!

3 opmerkingen:

 1. Dat zijn mooie foto's... Als ik een foto dichtbij neem is ie helemaal wazig...
  Maar natuurkieker zal een professional zijn denk ik. Iedereen lijkt te genieten van het prachtige weer. Wij hadden vandaag overigens wat regen uit een bewolkte hemel...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he, dat alles weer gaat bloeien:)
  Wij kijken de groene puntjes en bloemetjes ook al de grond/takken uit:p
  Onze prunus bloeit: nu is het echt lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Even een groot compliment voor de nieuwe " look" van je blog;het ziet er prachtig uit zo.

  Enne Elizabeth, ik ben geen professional hoor, maar ik vind het wel leuk dat je dat dacht, dat zie ik tenminste als compliment.
  Volgens mij komen de foto's zo mooi uit door de nieuwe uitstraling van de weblog...

  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...