donderdag 1 december 2011

Al 50 volgers! En een inspirerend kaartje.

Al weer een paar nieuwe volgers er bij, namelijk Annemieke (van deze blog) en Linda (van deze blog). Allebei hartelijk welkom, jullie hebben het magische getal van 50 vol gemaakt!
Ik vind het echt geweldig. Dit maakt het bloggen ook zo leuk: de contacten die je krijgt met (vaste) volgers. Je hebt elkaar nog nooit gezien, maar je deelt eenzelfde passie en daardoor voelt het heel vertrouwd. Nooit gedacht dat ik hier zoveel plezier aan zou gaan beleven.

Het grappige is dat ik ben begonnen met de bedoeling om vooral mijn wol- en viltcreaties te laten zien, maar dat ik in blogland zoveel inspiratie opdeed op andere gebieden dat mijn oude liefdes: breien, haken en borduren weer de boventoon zijn gaan voeren. Ik vind het ook leuk om zelf patroontjes te maken en doe dat in het Nederlands, omdat er toch nog veel mensen zijn die het Engels niet beheersen of het te lastig vinden om zo'n patroon te volgen.
Ik zit al weer te broeden op wat nieuwe ideeën. Ook moeten er nog wat dingen gemaakt worden in verband met de give-away die ik een tijdje geleden had vanwege mijn blogjubileum.

Nog even wat leuks ter inspiratie:


Een kaartje dat ik kreeg van Scott en zijn moeder voor het maken van de geboortemobile van Scott. Ik vond het zo'n leuk kaartje: het is ook heel goed na te maken. Daarom ook nog even een close-up van het geborduurde roosje:


Als iemand het gemaakt heeft, zou ik het wel heel erg leuk vinden om daar een foto van te zien! Ik heb al een plaatsje in de Eregalerij gereserveerd ;)!

lieve groet,
Betsy
Pin It!

6 opmerkingen:

 1. Ik vind je blog ook juist zo leuk vanwege de grote variatie.
  Daarnaast is je enthousiasme zeer aanstekelijk en zou je zo aan dingen willen beginnen ook al beheers je het niet...
  Dus ik ben niet verbaasd over zoveel volgers, ze hebben gelijk!
  Leuk kaartje heb je overigens gekregen, ook al een teken dat hetgeen je doet wordt gewaarderd.
  Lekker doorgaan zo en iedereen fijn met je mee laten genieten.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen dat je al 50 volgers hebt. Het volgen van je weblog is dan ook een vaste bezigheid van deze kant. Je schrijft gevarieerd en gezellig. Gefeliciteerd!'groet fan Wiepkje

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi kaartje heb je gekregen dian. maar ook wel verdiend want die mobile was erg leuk. En 50 volgers .. gefeliciteerd..op naar de 100


  grtjs petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je 50 volgers en wat een mooi kaartje.

  Groet, Gonny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi kaartje! Die is vast speciaal voor jou uitgezocht...

  Liefs,
  Anne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik loop een beetje achter met berichten lezen..
  Wat een leuk kaartje laat je hier zien, mooi met de kruisjes en de knoopjes!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...