dinsdag 29 november 2011

High Tea en welkom

Enige tijd geleden hebben we de verjaardag van Anne gevierd. Ze viert het ook altijd bij ons thuis, omdat haar oma er dan ook bij kan zijn. Anne houdt van kokkerellen en bakken en had weer het een en ander aan lekkers klaar gemaakt: scones, muffins en een heerlijke appel/perentaart. Verder had ze nog jam gemaakt van onze rozebottels: heerlijk! Ik zal haar vragen of ze nog een keer de recepten voor jullie wil plaatsen in een gastblog.


Voor de feestelijkheid had ik nog een pakketje dat ik van Hannie van Tintangel had gekregen (zie dit bericht) gemaakt. Dit is overigens een pakketje dat nog gewoon te koop is. Het bestaat uit een bakje voor servetten en een lepelbeker. Het is gemaakt van dik grijs vilt, kant en een mooi Tilda stofje. Heel leuk om te maken en zo klaar! Ik ga het ook gebruiken tijdens de kerstdagen. Past er mooi bij met dat rode stofje.


Er is ook nog een pakketje te koop met een roze Tilda stofje. Ga maar eens kijken op de site van Tintangel. Daar staan ook nog veel kerst/winterpakketjes op en er is ook nog het een en ander in de aanbieding!

Verder heb ik maar liefst 4 nieuwe volgers die ik welkom kan heten, namelijk Wieke (van deze blog), Monique, Esther(van deze blog) en Imke en Evelyn (van deze blog).Mocht ik iemand over het hoofd gezien hebben, dan geldt ook voor jou: hartelijk welkom als volger en voel je vrij om een berichtje achter te laten. Ik lees ze in ieder geval allemaal met veel plezier!.Ik blijf het bijzonder vinden dat mensen mijn blog de moeite waard vinden om te volgen. Het bezoekersaantal blijft maar stijgen en dat stimuleert ook om steeds weer nieuwe berichten te plaatsen en dingen te bedenken voor de blog.

lieve groet,
Betsy
Pin It!

7 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je ook even bij mij bent langs geweest en ik zie mijn naam hier ook al staan, wat lief!
  Via via kwam ik op je blog, het sprak me meteen aan en ik hoefde er niet over te twijfelen om je te gaan volgen!

  Tot een volgende post,

  Groetjes,
  Esther

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb jij toch een veelzijdige onderwerpen.
  Zo'n high tea is erg gezellig en een leuke tip dat pakketje van Tintangel.
  Het eetbare ziet er allemaal lekker uit, dus het zou leuk zijn als Anne de recepten zou willen delen.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Dian,

  Dat stimuleert indd als mensen een berichtje achterlaten. Vaak lees je wel de logjes maar je reageert niet... doe ik zelf ook..... Laten we elkaar in de gaten houden en meeleven. Vind je niet?
  In ieder geval succes met je blog.... zomaar wat gedachten.
  Warme groet Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha! Nou, dat ziet er uit als een gezellig feestje! Jullie zullen vast gesmuld hebben! (Ik heb trouwens het idee dat ik iets niet snap: je dochter zit toch in Vietnam? Of is ze al weer terug? Of heb je nóg een dochter??)
  Enne...ik zou het servettenbakje en de lepelbeker zeker met kerst wéér voor de dag halen! Eigenlijk zijn ze veel te leuk om niet NOG vaker te gebruiken! Gewoon lekker doen!
  Groetjes maar weer,
  Tante Trijns

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat ziet er heel gezellig uit, zeg! En natuurlijk loopt het water mij in de mond, bij al die lekkere dingen. Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het feestje was een week voordat Anne naar Vietnam vertrok. Ik had alleen nog geen gelegenheid gehad om er iets van te laten zien :)

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...