vrijdag 23 december 2011

Nog meer kerstengeltjes...

Vandaag nog weer een paar engeltjes ter inspiratie en omdat ze zo mooi zijn:


Deze engel is gemaakt van strohalmen. Ik heb hem een aantal jaren geleden op een kerstmarkt gekocht. De engel hield ook nog een ster in de hand, maar de ster is helaas verdwenen. Ik vind hem zo kunstig gemaakt en ook tijdloos mooi!


Dit engeltje dat ik vorig jaar als kerstcadeautje kreeg van een lieve vriendin, heeft een plekje in de kerstboom gekregen.Bovenstaand engeltje heb ik met de viltnaald geprikt op een lapje ongebleekte katoen en ingelijst. Ontzettend leuk werkje om te doen en heel verslavend.
Voor Anne heb ik een adventsschilderij gemaakt met allemaal engeltjes en de kerststal met Jozef en Maria en het kindje Jezus. Dat is een werkstuk geworden van ongeveer meter breed en veertig centimeter hoog. Een heel werk om het te maken, maar het is prachtig geworden. Omdat Anne nu in Vietnam zit, kan ik het helaas niet laten zien.

lieve groet,
Betsy
Pin It!

5 opmerkingen:

 1. Zo met deze drukke dagen is het bijna onmogelijk om alle blogs bij te houden, De boodschappen zijn gedaan en nu ga ik er even voor zitten.
  Wat is het toch leuk om al die kerstversierselen voorbij te zien komen. ik geniet van al je maaksels. zoals zo vaak denk ik dan. ik wou dat ik zeeeen van tijd had. maar er naar kijken is ook leuk.
  Ik wens je alvast hele fijne feestdagen. en een goed uiteinde. want ik denk dat ik na vandaag niet veel meer achter de laptop zal zitten.

  Heel veel liefs
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijkt er op dat jij ook een aardige engeltjes-verzameling hebt, zo lief allemaal!
  Ik ben wel heel benieuwd naar je adventschilderij.
  Wederom heel fijne dagen toegewenst!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha Betsy,

  Heel mooi gemaakt.... ik wens je goede dagen toe....

  Je blogvriendin Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie engeltjes Betsie.
  Een fijn kerstfeest en een gelukkig 2012.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige verzameling engeltjes heb jij!
  vooral dat vilt engeltje spreekt me aan. het is een heel schilderij geworden.. Die techniek vind ik ook leuk om te doen.
  Wens je hele goede Kerstdagen toe.
  Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...