maandag 21 november 2011

Bijna winter, maar toch even een hersttafereeltje

 Het lijkt qua weer eerder op winter dan op herfst de afgelopen tijd. Het vriest telkens een beetje, maar verder is het wel heel rustig weer. Grote vluchten ganzen komen steeds over. Soms zie je ze niet door de dichte mist, maar dan hoor je ze des te beter! Ik kan daar enorm van genieten.

Toch nog even een klein herfsttafereeltje om te laten zien:
Ik heb dit pakketje gemaakt voor Coby van Natuurkieker. Ze had het pakketje gekregen van Hannie van Atelier Tintangel. Beiden dachten zij dat ik dat pakketje wel voor Coby in elkaar zou willen zetten. Nou, daar hadden ze gelijk in! Altijd leuk om weer iets nieuws te maken :)
Dit pakketje heeft Hannie bedacht naar aanleiding van haar reis, afgelopen zomer, naar IJsland. Het stelt een vulkaan voor en in plaats van vuur, komen er blaadjes uit de vulkaan. Echt heel leuk bedacht. Voor de liefhebbers van de winter: er is ook nog een winterversie in lichtblauw en wit, met sneeuwvlokjes!

Coby heeft zelf ook nog heel mooie foto's gemaakt van het herfsttafereeltje. Daarmee kun je zien dat ieder toch zijn eigen hobby heeft: ik ben meer van het knutselen en zij van het fotograferen....
Kijk maar mee:
   

Haar compositie is weer heel anders dan die van mij. Tja, daar kan ik niet tegen op. Ik blijf maar bij de wol!

Fijn dat jullie allemaal zo betrokken zijn bij de reis van dochter Anne door Vietnam!. Zij vinden het trouwens ook heel leuk  om jullie reactie te lezen. Wil je ze ook volgen? dat kan via deze link.

Lieve groet,
Betsy                                                                  
Pin It!

5 opmerkingen:

 1. Ha, leuk om dit prachtige tafereel ook op jouw blog te zien! Ik ben er heel blij mee en het staat inmiddels al geruime tijd in mijn hal te pronken. Dus bij deze nogmaals een bedankje voor Betsy en Hannie!
  En je tip om Anne en Nhan te volgen: dat moet gewooniedereen doen,het is erg leuk om die twee in Vietnam te volgen.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Betsy,
  Je hebt het mooi gemaakt hoor, precies zoals het bedoeld is. We, Coby en ik, hadden natuurlijk niet anders verwacht!☺ En ja, als Coby er de camera op los laat, ontstaan er nog extra mooie dingen. Maar inderdaad zo leuk, hoe zo iets allemaal samen komt, met de wortels diep in de grond van Alting.
  Dank je wel voor het laten zien! Groetjes,
  Hannie
  P.S. Nhan en Anne volg ik zeker! Van wie heeft Nhan of Anne dat schrijf talent? Ik wil er wel boeken vol van lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige warme kleuren daar zit vuur in en mooi gemaakt Betsy, groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dit is echt herfst, hoor! Ziet er heel gezellig uit.Groetjes Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...