maandag 14 november 2011

In de Eregalerij: een kaartje van Elize en reis naar Vietnam

Vandaag hebben we dochter Anne en haar vriend Nhan naar Schiphol gebracht voor hun reis naar Vietnam.
Hun belevenissen zijn op hun weblog te lezen. Ik heb zelf nog nooit gevlogen en was ook nog nooit in de vertrekhal geweest. Ik vond het geweldig: al die mensen in verschillende nationaliteiten. We hadden ook alle tijd om te kijken, want we waren heel vroeg, om de files voor te zijn.
We hadden het er net over of we al bekende Nederlanders hadden gezien en wie kwamen daar ineens vlak voor onze neus en bij dezelfde inckeckbalie langs als waar Anne moest inchecken? Het voltallig Nederlands Voetbalelftal! Dat was even leuk. We hadden het kunnen weten, want ik zag later op de foto waar Anne en Nhan aan het inchecken zijn een manshoge poster met een voetballer....:


We zijn gebleven tot ze door de paspoortcontrole gingen:Als het goed is, komen ze morgenochtend aan in Hongkong en dan is het nog 2 uur vliegen naar Ho Chi Minh (Saigon).

Om nog even bij Anne te blijven laat ik ook nog een prachtige kaart van Elize zien.


 Het is een 3-D kaart, die heel netjes in elkaar gezet is. Hij heeft hier thuis al een ereplaatsje gekregen en verdient ook een plaats in de Eregalerij. Ik vind hem ook heel bijzonder omdat er een klein meisje met rood haar op staat: net Anne, toen ze nog een kleutertje was, met Pippi Langkousvlechtjes!
Elize, ik vind de kaart prachtig en hij staat nu ook hier in de Eregalerij!
Pin It!

9 opmerkingen:

 1. Wowww een hele onderneming , een vakantie naar Vietnam ....spannend !

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou het is zo ver, ze zijn dus op stap!
  Aan de foto's te zien hebben ze er zin in, ik ben benieuwd wat ze allemaal gaan beleven en zal zeker hun blog volgen.
  En wat een leuk kaartje van Elize, inderdaad net Anne toen ze klein was, past dus mooi in deze blog!
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk stel is dat, en wat een avontuur gaan die 2 aan. reuze spannend. wat zal je trots zijn op je "kleine meisje"

  lieve groet
  petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat spannend, je dochter helemaal naar Vietnam.

  Hopelijk zijn ze veilig geland en hebben ze daar een geweldige tijd. Mams veel sterkte thuis, want het zal best stil zijn zonder je grote dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dezelfde lach als haar moeder, leuk samen zo ondernemend en wat worden ze dan ineens groot hé.
  Gelukkig is er Skype en internet zodat je het een beetje mee kan maken, groetjes Roos.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Was helemaal vergeten om antwoord te geven op je vraag: ik heb de methode van Drops gebruikt om de vierkanten aan elkaar te maken. Als je het eenmaal door hebt, gaat het best snel. Ik deed er ongeveer 3 middagen over alle vierkanten (60 stuks) aan elkaar te maken. Als je wilt, wil ik je wel de uitleg sturen. Die heb ik voor de CAL toch op papier gezet. Stuur me dan maar even een mailtje, dan kan ik gelijk op beantwoorden drukken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijkt trouwens goed op jou!!! Inderdaad een hele onderneming, wat zullen ze genieten. Leuk, zo met z'n tweetjes. Wat een geinig kaartje staat er in je galerij, lief hoor!
  Liefs Liesbeth.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, mams is best trots op haar kleine meid, maar paps ook hoor! Kijk maar eens op de blog van Nhan en Anne. Grappig dat mensen altijd vinden dat Anne op mij lijkt. Iedereen die haar met haar vader ziet, zegt dat ze zo op hem lijkt. Geen twijfel dus, wie de ouders zijn van deze mooie meid :)
  Het is wel fijn dat we via internet contact kunnen houden en ook de telefoon werkt prima. Dat maakt het allemaal toch een stuk rustiger, want je blijft wel moeder he? ;p

  lieve groet,
  Betsy

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...