maandag 20 augustus 2012

Werk in uitvoering

Bij andere bloggers lees ik het ook vaak: veel werkstukken tegelijk onder handen hebben, zodat het lang duurt voordat er eens een keer iets af is.....


Op de bovenstaande zie je slechts een heel kleine selectie van de onder handen zijnde handwerkjes: een paar sokken, gehaakte kantjes, een punnikkoord en de letterlap van Iene, Leuke werkjes om te doen allemaal en je pakt het ook ze even op. Het borduren kan ik trouwens het beste bij daglicht doen. Zal wel aan de leeftijd liggen ;)
Lang achter elkaar zitten breien of borduren lukt helaas niet, omdat ik dan teveel last krijg van mijn schouders en armen. Maar een halfuur of een uurtje lukt altijd wel. Alles met mate dus.

Verder ben ik nog bezig met het kabelvest, het vilten landschap en diverse grote borduurwerken. Die laatste zullen voorlopig nog wel even in de kast blijven liggen, want het borrelt en bruist van de nieuwe ideeën.

Ik heb weer wat oude handwerkbladen en boeken gekregen en heb bovendien wat oude handwerkmaterialen terug gevonden en daar wil ik binnenkort eens mee aan de slag gaan.

Wordt vervolgd dus.

lieve groet,
Betsy

Pin It!

14 opmerkingen:

 1. Volgens mij heeft iedereen dit probleem haha. Er is ook zoveel leuks en moois. Ook ik heb hier last van, vooral met haakwerken en borduurwerken. Ben benieuwd naar je creaties. Groetjes, Amarins

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel herkenbaar... Ben ook met verschillende dingen bezig. Zie het niet als een probleem, meer een luxe. Er zijn ook andere dingen die tijd vragen. Groeten van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt het er maar druk mee. Ik hou het meestal bij een project en soms 2, dan verveelt het ook niet zo gauw he!

  Geniet ze.
  Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ha, je hoeft je voorlopig dus niet te vervelen. Gelukkig vind je het allemaal leuk om te doen. Het ziet er veelbelovend uit en dan hebben we het hier niet eens over dat prachtige vest en dat fantastische landschap...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Elke keer denk ik en nu eerst dat af maken voor ik het volgende koop of verzin, maar dan ben ik er ook zo vol van dat ik het ook niet kan laten. Bekend virus dus hahaha
  Wel laten zien hoor al je wat af heb!
  Groetjes monique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je hebt genoeg leuke werkjes om af te wisselen. Vroeger maakte ik eerst één werkje af, maar dat is ook niet meer zo. Dit afwisselende is ook veel leuker.
  Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 7. O, ik ben vast het ene brave meisje wat het bij 1 hooguit 2 projecten houd maar dit is meer uit zelfbescherming zodat ik ook alles netjes afmaak ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is duidelijk dat jij je nooit hoeft te vervelen en
  er is altijd keuze en veel variatie.
  Leuk dat je een deel van die werkjes eens bij elkaar
  hebt gelegd om te laten zien waar je allemaal mee bezig bent.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Oh jij zit helemaal vol inspiratie en zin om te handwerken - mooi zo, je bent met zulke leuke projecten bezig - wij genieten wel mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk toch...! Ik houd ook van afwisseling en ja soms moet er echt wel eens iets afgemaakt worden. Het komt vast goed, daar twijfel ik niet aan!

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gelukkig, bij jou ook ;-) Ik heb niet eens alles laten zien, moet ook oppassen dat het niet teveel wordt. Maar wat Elizabeth ook zegt, de afwisseling is wel leuk!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heerlijke hobby! Ik heb vroeger wat af gehaakt, gebreid en genaaid! Maar kan dit helaas door slijtage van de handen niet meer doen.
  groetjes Albertine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk al die handwerkjes, zo kun je nog eens afwisselen.
  Alleen oppassen dat het niet te veel wordt, daar heb ik nog wel eens problemen mee ha ha.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Daglicht blijft het beste, maar ik heb heel veel aan een daglichtlamp. Gewoon een speciaal peertje in een geschikt montuur van Ikea!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...