zaterdag 19 mei 2012

In de Eregalerij - een mooie kaart van Elize en zelf ook nog wat geknutseld!

Vlak voor Moederdag kregen we weer een prachtige kaart van Elize. Deze keer met een mand met rozen en een envelopje met een mooi hartje erop. De kaart zelf is weer heel mooi versierd met stempels en ponsen. Let eens op de stempels: dat zijn ook kleine roosjes! Leuk he? (Klik op de foto's voor een grotere afbeelding).
Altijd weer een klein feestje om zo'n mooie kaart te krijgen en ook om weer iets van Elize te horen.Elize, dank je wel voor je mooie kaart. Hij heeft nu een welverdiend plaatsje gekregen in de Eregalerij!

Om nog even bij de rozen te blijven: vandaag was ik bij de open tuin van de Brummeltuun. Hannie van Tintangel had daar een stand en gaf samen met haar schoonzus Aletta een workshop paper roses maken: rozen maken van in prachtige kleuren geverfd crepepapier.
Natuurlijk heb ik ook even meegedaan en kon er na één roos niet mee stoppen en heb er meteen maar drie gemaakt :):


Ze hebben bijna dezelfde kleur als de rozen van Elize!

Wil je ook paper roses maken? Kijk dan eens op de blog van Hannie (Tintangel). Daar staat duidelijk omschreven en met duidelijke foto's hoe je de rozen maakt.

lieve groet,
Betsy
Pin It!

5 opmerkingen:

 1. Jeetje, wat een mooi werk, die rozen, maar zeker ook die prachtige kaart! Zo netjes gedaan, dat doe ik Elize echt niet na hoor!

  Fijne zondag, hopelijk met net zulk weer als vandaag ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kaartjes zijn altijd leuk om te krijgen! En deze is ook wel erg mooi!! Je rozen vind ik prachtig!! Ik ga zeker eens kijken hoe dat moet. Erg mooi! En dank je voor je berichtje! Ik blijf altijd wat onzeker ;-)
  fijne zondag nog!
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Betsy,
  Dank je wel voor het showen van de rozen en leuk dat je er was zaterdag. Ze zijn mooi geworden, jou Paper roses. Lief dat je nog even naar het blogje met uitleg linkt. Het blijft een zeer goed bekeken berichtje. En weer een comlimentje voor de kaart van Elize, heel toepasselijk zo.
  Groeten,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie Rozenblog!
  Eerst al die mooie kaart van Elize, wat weer een mooi kunstwerkje, je boft toch maar met een vriendin die zulke leuke kaarten kan maken!
  En ja je eigen rozen zijn ook heel leuk geworden. Mooi om te doen trouwens en met behulp van de instructies op de weblog van Hannie ook heel goed te maken. Maar een workshop was natuurlijk helemaal leuk.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...