zondag 15 maart 2015

Voorjaar en nog veel meer....

Allereerst wil ik Anne bedanken voor haar creatieve bijdrage in het vorige bericht. Leuk om te zien dat de creativiteit van generatie op generatie wordt doorgegeven.

De afgelopen weken is het hier verder een beetje erg rustig geweest  wat betreft de berichten, maar ondertussen had ik het zelf heel druk!
Ons ouderlijk huis moest worden leeggehaald omdat het was verkocht. Dat was heel veel werk. Ook kwamen er veel (goede!) herinneringen boven en kwamen er spullen tevoorschijn waarvan ik niet meer wist dat die er nog waren. Fijn (ook voor mijn moeder)  is dat er veel spullen weer een plekje hebben gekregen in de familie.

Nu de grootste drukte achter de rug is, heb ik weer wat meer tijd om jullie even bij te praten.

Allereerst wil ik twee prachtige kaarten van Elize laten zien:Op de rechter kaart staat een schilderij dat Elize heeft geschilderd. Ik vind het zulke vrolijke kleuren! Leuk dat er een kaart van is gemaakt.
De linker kaart is gemaakt met 3D plaatjes en een pons en versierd met stickers. Het blijft een feestje om zulke mooie kaarten te krijgen!
Elize, dank je wel voor de kaarten, ze hebben weer een plaatsje gekregen in de EREGALERIJ.

Zijn jullie ook zo blij dat de lente in aantocht is?
In januari bloeiden de narcisjes al weer en ze hebben zelfs nog in de sneeuw gestaan en nu bloeien ze nog steeds:Ik geniet daar altijd zo van, die eerste bloeiende bloemen in het voorjaar.

In onze tuin is het nu een paarse weelde van vroege krokusjes. Ze breiden steeds meer uit en hebben bijna de hele tuin in bezit genomen. Vooral als de zon schijnt is dat een prachtig gezicht.
Ik ben, ondanks de drukte, toch nog bezig geweest met allerlei handwerk, maar er is nog niets afgemaakt. Wel kan ik je alvast w wat vorderingen laten zien van de boodschappentas:De rode kant van de tas heb ik HIER al een keer laten zien. De andere zijde wordt, zoals je kunt zien, blauw. De rand is helemaal af, maar nu moet het middenstuk nog een versiering krijgen. Ik ben er al mee bezig, maar wat het wordt, blijft nog een verrassing.

Natuurlijk ben ik ook nog bezig met vilten en kantklossen, maar daar laat ik in een volgend berichtje weer wat van zien.

lieve groet,
Betsy

Pin It!

9 opmerkingen:

 1. Fijn om weer een bericht van jou te lezen, al had Anne het ook heel leuk gedaan :-)
  Elize heeft weer prachtige kaarten gestuurd! Ik vind dat schilderij wel zo ontzettend knap gedaan! O, als ik toch eens kon schilderen.... Nou ja, ieder zijn kwaliteiten.
  Dat zal best een enorme klus zijn, het ouderlijk huis ontruimen, Elizabeth was er ook al zo lang mee bezig. Fijn om dan zulke vondsten te doen en dat er veel bewaard blijft.
  Ik ben heel benieuwd naar al je creaties, het zullen vast allemaal kunstwerken zijn, jou kennende ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Poeh, dat lijkt me toch een ontzettende klus om je ouderlijk huis leeg te halen. Afgezien van het werk liggen daar ook al je herinneringen... dat zullen vast dagen geweest zijn met een lach en een traan. Fijn dat de lente weer komt, echt genieten van die mooie voorjaarsbloemen! En succes met je tas, ik ben benieuwd naar het eindresultaat! Groetjes!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gezellig dat je weer even op mijn dashboard verschijnt :-)
  Het ouderlijk huis leeg halen is vast niet makkelijk geweest, maar fijn dat er goede herinneringen boven kwamen. Ook fijn voor je moeder dat ze kan zien dat vele dierbare spulletjes een mooie plek hebben gekregen.
  En dan die bloemenweelde in je tuin! Wat fijn om uit het raam te kunnen kijken naar zo'n mooie bloemenzee! Heerlijk hé dat de lente is begonnen en dat de bloemetjes weer uit de grond komen piepen.
  Wat een mooie kaarten heb je weer van Elize gehad, ze zijn prachtig Elize! Je hebt ze heel knap gemaakt! Je zonnebloemschilderij is in het echt vast nóg mooier dan op de kaart.
  Betsy wat leuk dat je me zo nieuwsgierig maakt naar de blauwe kant van de tas....ik moet geduld hebben.... moeilijk....haha.
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat is vast behoorlijk intensief geweest, het huis leeg halen...
  Fijn inderdaad, al die voorjaarsbloemetjes, ik word ook altijd heel blij van o.a. narcissen!
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ben je druk geweest. Dat is een heel karwei om het ouderlijk huis leeg te halen, er gaan dan heel veel spullen door je handen waarbij herinneringen boven komen.
  Heerlijk is het nu buiten en met al die bloemen geeft het een echt lentegevoel.
  Mooie kaartjes van Elize en leuke tas wordt het. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Altijd moeilijk en een hele klus het ouderlijk huis leegruimen, gelukkig werd er nog veel bewaard, dat doet altijd deugd. En het is vermoeiend, al die herinneringen weer allemaal herbeleven. Lentebloemen fleuren je weer helemaal op in het voorjaar vind ik. De kaartjes van Elise zijn prachtig, vooral de zelfgeschilderde en jouw tas schiet ook al goed op.
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja er is met de verkoop van het ouderlijk huis een tijdperk afgesloten, maar mooie herinneringen blijven gelukkig.
  En mooie kaarten van Elize blijven ook maar komen en altijd weer van die prachtige kunstwerkjes, wat moet dat leuk zijn als je die in je brievenbus vindt!
  Heerlijk dat er van alles in de tuin begint te bloeien, daar geniet ik ook enorm van en lig regelmatig plat met de camera voor al die mooie bloemetjes.
  De tas wordt prachtig en ben benieuwd naar het eindresultaat.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat lijkt me best wel moeilijk om z'n periode af te sluiten... en dat het bloggen en handwerken dan op de lange baan staan is niet zo gek hoor. Neem je tijd.

  Lieve groet, dinah

  ps: Ik heb weggeef maand en heb een paar hele leuke give aways, kom je ook even kijken..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Het was wel opgevallen ja, dat je een tijdje niet schreef.. Lekker gevoel zeker, dat de klus van het huis opruimen achter je ligt, geeft weer wat ruimte in het hoofd voor creativiteit! Kijk nu al uit naar wat je gemaakt hebt en gaat maken! Hartelijke groetjes, Annasoer :)

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...