vrijdag 1 mei 2015

De versierde tas is af!

Hij is al weer een paar weken af, mijn versierde ah-tas en ik ben er meer dan tevreden over:Dit is de zijde die ik nog niet had laten zien. Ik heb een borduurwerk gemaakt met zelfgesponnen en geverfde wol en dat is de basis geworden van de versiering. Verder nog een paar gehaakte bloemen er bij en een gebreide rand en handvatten.

Moet je eens zien hoe mooi het borduurwerk en de tekening op de tas in elkaar overlopen:Dat was niet zo bedacht door mij maar ik zag het ineens, toen ik bekeek hoe en waar ik de bloemen op de tas zou plaatsen. Zo is het echt een eenheid geworden.

Nog even een foto van de andere kant van de tas:Ik gebruik de tas als handwerktas. Er kan veel in en door het plankje dat ik op de bodem heb gelegd, blijft de tas ook keurig rechtop staan.

In de afgelopen weken kwam er ook nog een mooie kaart van Elize binnen, die ik hier graag willen laten zien om hem een plekje in de Eregalerij te geven:


Vrolijk he, met die lachende gezichtjes! Elize, bedankt voor deze mooie kaart. Hij staat nu in de Eregalerij.

Wat ik ook nog niet had laten zien, zijn deze gevilte paaseieren:


Samen met een paar handwerkvriendinnen heb ik gezellig zitten vilten. Leuk werk om te doen en je hebt snel resultaat. En de eitjes kunnen elk jaar weer tevoorschijn worden gehaald om de paastafel te versieren.

lieve groet,
Betsy

Pin It!

12 opmerkingen:

 1. woh wat een gave tas en wat een mooi borduurwerk ik heb het al meer gezien borduurtjes in een tas verwerkt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi bloemenborduurwerk! Helemaal leuk zoals je het het gecombineerd met de gehaakte bloemetjes. (de andere kant vind ik natuurlijk óók nog steeds mooi :-)
  Nu lekker genieten van je nieuwe creatie, veel plezier er mee!
  Je paaseieren zijn mooi! Gezellig om samen te maken én gezellig om ze ieder jaar weer op tafel te zetten!
  Watben je weer verwend door Elize, wat een mooie kaart heeft ze voor je gemaakt, goed gedaan Elize!
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je tas is echt prachtig. Ik vind de rand en het handvat zo mooi. De tas houdt lekker vast. Er kan van alles in dat heb ik met eigen ogen gezien. Beide kanten van de tas zijn heel bijzonder; de blauwe ben ik weg van.....zo helder, zo sprekend.Genoeg lof..
  De eieren zijn ook erg leuk en dan de kaart van Elize.... zo fijn dat ze die naar jou stuurt, altijd weer een verrassing wat ze gemaakt heeft. Groetjes voor de maakster en natuurlijk ook voor jou Betsy van Willemien.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Er zullen niet veel mensen zijn die een kunstwerk als handwerktas gebruiken; jij dus wel :-) Wat een prachtig werkstuk is dat geworden!
  De paaseieren zijn ook super!
  En dan de kaart van Elize, ik krijg er spontaan een grote glimlach van, zo vrolijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat prachtig geworden,en leuk dat ik ook Willemien weer even langs zie komen groet ook aan haar van mij

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi je tas. Nu weet je zeker dat er geen ander met de zelfde tas rondloopt het is een uniek werkstuk. De eieren zijn ook leuk geworden.

  Lieve groet, dinah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ben je fijn bezig geweest! groetjes Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 8. k vond het heel leuk om te zien hoe je het stramien (wat je vorig jaar in m'n webshop kocht) opvulde met eigengesponnen en zelfgeverfde wol. Wat een prachtig effect! En de gehaakte bloemetjes erbij in dezelfde kleuren: heel leuk!
  Hartelijke groet van Margriet

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat is je tas prachtig geworden. Ik vind die kant met het blauw en geel geborduurde ook erg mooi. Leuk met die bloemen erbij. Mooie eieren ook en lief kaartje weer van Elize. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat heb je een prachtige draai aan de tas gegeven weer eens heel iets anders dan alle gehaakte versies en leuk idee die gevilte eieren!!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een prachtig kunstwerk is jouw tas geworden, ik vond de rode kant al zo mooi, maar de blauwe zijde is helemaal geweldig mooi geworden, jammer dat de tas niet nog meer zijden heeft :-)
  Leuk ook de kaart van Elize, wat wordt je toch altijd weer door haar verrast met fraaie kleurrijke kaarten!
  En leuk de paaseieren die natuurlijk in deze tijd van de lente ook nog heel goed als lentedecoratie kunnen dienen.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Je tas is echt geweldig! Heel leuk geworden met je borduurwerkjes erop en dan nog met haak- en breiwerk verfraaid. De kaart van Elize verdient zeker een plaatsje in de galerij! En de paaseieren zijn heel leuk gemaakt!
  Grtjes, rita.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...