vrijdag 29 november 2013

Kerstknutsel van Tintangel, Actie van Wieke en Welkom nieuwe volgers

Allereerst een hartelijk welkom aan mijn nieuwe volgers. Veel plezier bij het bekijken en lezen van mijn berichten. Als je iets hebt gemaakt aan de hand van mijn gratis patroontjes dan zou ik het heel erg waarderen als je mij een foto toestuurt. Daar is altijd een plaatsje voor in de Eregalerij.
Voor jullie als welkom en natuurlijk ook voor alle andere volgers en bezoekers deze mooie natuurfoto van Natuurkieker:

Knobbelzwanen (foto: Natuurkieker)
Ik vind het altijd een prachtig gezicht, die witte zwanen tegen een donkere (herfst)lucht.
Kijk voor meer foto's en vooral ook voor meer natuurverhalen en -belevenissen eens op de blog van Natuurkieker. Een blog die het volgen meer dan waard is!

Hebben jullie al gezien dat de actie van Wieke al € 142,50 heeft opgebracht? Ik vind het helemaal geweldig. Wie nog geen patroontje van de Winter Winds Col heeft gekocht, raad ik aan om dat nog even te doen (zie mijn vorige berichtje). De patronen van Wieke zijn heel uitgebreid en met duidelijke foto's erbij!

Bij Jeanet had ik de wol besteld voor de col en binnen twee dagen lag er al een mooie envelop op de deurmat:


pakje van Jeanet

van sokkenwol naar col

Zo'n envelop is toch al een cadeautje op zich! Ik denk dat ik dit weekend toch maar even een begin maak met de col van Wieke, want ik heb best weer zin om eens een keer weer iets te gaan haken.

Ik ben op dit moment nog met een sjaal bezig en een paar sokken, die allebei bijna af zijn. Die hoop ik volgende week te kunnen laten zien.
De laatste weken ging het niet zo hard met breien, omdat mijn moeder kort na haar verjaardag in het ziekenhuis is opgenomen en er veel tijd te besteden was aan dingen regelen en ziekenhuisbezoek. Inmiddels is ze naar een verzorgingshuis gegaan om verder op te knappen. Het zal nog wel even duren voordat ze weer in haar eigen huis kan wonen.

Tot slot wil ik jullie nog even wijzen op een van mijn favoriete blogs, namelijk die van Atelier Tintangel. Morgen plaatst Hannie een tutorial voor een kerstknutsel en ze heeft ook nog een giveaway aangekondigd! En dat is nog niet alles: tot 6 december krijg je € 5,-- korting als je voor
€ 20,-- een bestelling doet in haar Etsy Shop. Ga daar vooral eens kijken, want ze heeft de laatste tijd weer de mooiste dingen gemaakt. Wil je nog iets voor de herfst? Dan is dit echt iets voor je. Het is mijn favoriet:

Bosmuizendorpje460
In het Muizenbos (foto: Natuurkieker/Tintangel)
En dit is het nieuwst ontwerp voor de Kerstdagen:

Paviljoen met Milablog
Muizenkerstmarkt (foto: Tintangel)
De pakketjes zijn voorzien van (bijna) alle materialen die je nodig hebt om ze te maken en er zit altijd een duidelijke beschrijving bij.
Ik kan je aanraden de blog van Atelier Tintangel te blijven volgen, want er staan vaak inspirerende knutselideeën op en je blijft ook op de hoogte van de kortingsacties.

Iedereen een heel fijn weekend toegewenst.

lieve groet,
Betsy


Pin It!

12 opmerkingen:

 1. Lieve Betsy,

  Wat een prachtig garen zeg, volgens mij met een prachtige kleurverloop, ben nieuwsgierig wat je er van gaat haken ...

  Een heel fijn weekend

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat naar om te lezen dat je moeder zo ziek is. Heel veel sterkte en beterschap voor je moeder!
  Jij gaat vast een prachtige col maken van die mooie garen :-)
  Leuk al die vilten muizen, vooral de kerstmarkt vind ik super! Wie weet voor als ik ooit eens uit-gehaakt ben (oftewel: niet alles tegelijk willen doen) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. mooi garen!!! en ik vond het ook al zo geweldig die aktie van wieke!
  beterschap gewenst voor je moeder.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwt naar je nieuwe dingen die af zijn. Dat zier er heel mooie wol uit.Zal vast een mooie,warme col worden. Veel beterschap voor je moeder.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ben benieuwd wat je van dat mooie garen gaat maken... en wat een heerlijk blog... ik kom gewoon ff in de relax modus en dank je daarvoor met een knuf

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoop dat je moeder snel opknapt! Ik kreeg vorige week een pakketje van Jeanette met mijn bestelling. Mijn kinderen vonden het heel grappig dat wol ook hard kan zijn ☺. Ben benieuwd hoe de col er met deze wol uit gaat zien.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hopelijk gaat het gauw beter met je moeder! Wat een prachtige foto van die zwanen!! Heerlijk zo'n pakketje! Ik ga eens kijken naar de col!
  fijn weekend! liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een schitterende foto is dat! Ik ben gek op die snel veranderende luchten... De sfeer is heel mooi gevangen in die foto.
  Heerlijk hoor om zo'n mooi pakketje binnen te krijgen. Jij bent ook een blauwmens hè..
  Ik wed dat je er al aan begonnen bent!

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je wel voor het reclame maken Betsy! Dat is lief. Ik hoop de komende weken nog meer knutselturorials te plaatsen.
  Groetjes,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha wat leuk om mijn zwanen hier aan te treffen ik was ook heel blij met juist deze foto.
  De zwanen vlogen in prachtig licht net voor die donkere lucht langs.
  Mooi garen heb je gekregen, ik kan me voorstellen dat je daar graag mee wilt beginnen.
  En de creaties van Hannie ken ik zeer de moeite waard om eens even bij haar rond te neuzen.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Dan ben je al heerlijk aan het breien. Mooi garen. Leuk die muisjes.
  Beterschap voor je moeder. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hoi Betsy, heerlijk om weer eens even bij je rond te kijken en bij te lezen!! Wat een leuke dingen maak je toch allemaal, ook geweldig die varkentjes van Tintagel ;) Hopelijk heb ik binnenkort weer meer tijd om bij iedereen wat vaker langs te gaan! Lieve groet!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...