vrijdag 22 oktober 2010

Pak de draad op

In mijn berichtje van gisteren heb ik jullie attent gemaakt op de textielmanifestatie  Pak de draad op die a.s. zaterdag 23 oktober wordt gehouden.
Tot mijn grote vreugde zal het ook mogelijk zijn om daar vilten baby- en kinderslofjes te kopen die door vrouwen in een viltatelier in El Alto (Bolivia) zijn gemaakt. De vrouwen moeten onder primitieve omstandigheden hun werk doen en kunnen heel goed een bijdrage gebruiken om in hun levensonderhoud te voorzien, maar ook om het viltatelier aan te passen. De viltsters van het viltproject van Sifonofoor hebben besloten de vrouwen te steunen en daarom worden er lappen vilt verkocht (€ 10,-- per stuk). De opbrengst komt geheel ten goede aan de Boliviaanse viltsters dan wel een ander project van de Stichting Op de hoogte van Bolivia.
Naast de verkoop van de slofjes is het ook mogelijk om kaarten te bestellen van Natty, een Boliviaanse die prachtige borduurwerkjes maakt en verwerkt als kaarten. Ze maakt ook kaarten aan de hand van foto's die ze opgestuurd krijgt uit Nederland!
Kortom: echt een bezoekje aan de manifestatie waard.....

Tot morgen in Echten,
groet,
Betsy
Pin It!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...