zaterdag 4 oktober 2014

Dierendag - Giveaway en meer

Vandaag is het dierendag. Voor mij een aanleiding om een giveaway aan te kondigen.

In het vorige bericht hebben jullie kunnen lezen dat ik met veel plezier aan het poezenborduurwerkje heb gewerkt. Ik heb het patroon gekregen van Marjan en ik wil het graag op mijn beurt weer doorgeven aan iemand anders, zodat er meer mensen plezier van kunnen hebben. Als je belangstelling hebt voor dit patroon:

Poezenborduurpatroon

laat dan een reactie achter onder dit bericht. Je hoeft geen volger te zijn, maar dat mag natuurlijk wel. Je kunt meedoen tot en met vrijdag 17 oktober. Op die dag is mijn moeder jarig en zij zal de loting verrichten. Op zaterdag 18 oktober laat ik weten wie gewonnen heeft.

Verder ben ik met verschillende dingen bezig, onder andere met vilt:

Speldenkussen

Dit speldenkussen heb ik gemaakt voor een handwerkvriendin. Leuk werkje om te maken en altijd handig om te gebruiken! De kleuren op de foto zijn in werkelijkheid donkerder, maar ik kon ze niet goed op de foto krijgen, helaas.

Diegenen die mij volgen op Pinterest hebben vast mijn interesse in het kantklossen gezien en dat was niet zonder reden, want deze week heb ik mijn eerste les kantklossen gehad:

Kantklossen

Wat is dat leuk om te doen! Ik laat hier de komende week meer van zien, want er is al het een en ander geklost. Wordt vervolgd dus.

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer van de afgelopen week? Rondkijkend in de tuin kwam ik mijn hortensia weer tegen (ja, die prachtige blauwe!) en moet je nu kijken:

Blauwe of Paarse Hortensia
Het prachtige blauw is verkleurd naar een mooie paarse pasteltint. Ook zeer de moeite waard en beter passend bij dit seizoen.

Fijn weekend nog en een lieve groet,
Betsy

Pin It!

12 opmerkingen:

 1. Kantklossen, wat lijkt me dat moeilijk.
  Je giveaway laat ik over gaan. Ik heb nog zoveel ideetjes die ik wil gaan maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kantklossen lijkt ingewikkelder dan het is. Je moet wel goed opletten dat je de draden goed draait en kruist, maar het is heel leuk om te doen.

   Verwijderen
 2. Heel graag wil ik meedoen voor het poezenpatroon, ik ben namelijk dol op

  poezen en alles wat ermee te maken heeft.Ook vind ik het heerlijk om te
  borduren.
  Bij ons is het elke dag dierendag voor onze lieve Kato!
  Fijne zondag en veel plezier met kantklossen,
  groetjes, Betsy v.d. D?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ook mij kun je niet verblijden met het borduurpatroon, maar des te meer met je kantklos-vorderingen. Heb je na 1 les al e.a. gemaakt??? Het lijkt me zo moeilijk!
  Leuk speldenkussen heb je gemaakt, daar is je vriendin vast erg blij mee :-)
  Fijne zondag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik heb mijn eerste kantje al af, waarmee ik woensdag ben begonnen en heb inmiddels mijn 2e kantje opgezet. Even lekker oefenen met de slagen, zoals dat heet... :)

   Verwijderen
 4. Wat een mooie tint heeft je hortensia, bij ons is 't ie helaas vies rose... Ik heb liever blauw-paarse.., het schijnt aan de grond te liggen. M'n vader zei altijd dat ik stuivers in de grond moest doen..
  Wat leuk dat je aan het kantklossen bent. Dat stond samen met weven altijd nog eens op m'n wensenlijstje. Maar voorlopig komt daar niet van. Een mens kan ook niet alles.

  Groetjes, Elizabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw kantklossen dat lijkt mij heel leuk om te doen maar ook ingewikkeld. Ben benieuwd naar je vorderingen!! En leuk dat poezenpatroontje vooral nu ik in de borduurmodus zit dus ik ding graag mee, fijn weekend!!Groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je aan het klossen bent! Heb dat ook veel gedaan (vroeger ;) en laatst ging het toch weer kriebelen. Bij ons Handwerkcafe wordt een introductiecursus gegeven en als je dat dan ziet is het weer zo ontzettend leuk! Maar ja.. je kan niet alles in het leven, haha! Ook borduren ligt helemaal stil vanwege datzelfde gebrek aan tijd, dus het poezenpatroontje, daar mag je iemand anders mee blij maken! Fijne zondag!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuk idee om het patroontje door te geven aan iemand anders!
  Op Pinterest zag ik inderdaad wat kantklospinnen langs komen ;-) Ik heb bewondering voor je hoor, wat een enorm priegelwerk! (al lijkt het me wel heel leuk om te doen, hihi). Ik ga je vorderingen heel graag volgen.
  Groetjes weer

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Lijkt me heel erg leuk dat poezen patroontje. Ik heb nog nooit geborduurd maar wil het heel graag proberen. Heb al wel borduurgaren in huis. Dus ik ding heel graag mee.
  Groetjes
  Nienke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. O, wat leuk: kantklossen! Dat fascineert mij ook enorm, maar ik heb het nog nooit gedaan. Ook leuk dat je een give-away en toch doe ik niet mee. Al borduur ik tegenwoordig nog wel eens, het is niet een van mijn lievelingsdingen.
  Groetjes,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Kantklossen is prachtig, je ziet het niet meer zoveel. Wat leuk om daar een cursus in te volgen. Zal vlug eens kijken of er al resultaten zijn. Succes!
  Groet, Wiepkje

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...