maandag 13 januari 2014

Uitslag Give-away romantische sjaal

Romantische sjaal (foto: Blij dat ik brei)

Lieve, lieve dames, wat hebben jullie mijn moeder een plezier gedaan met de kaartjes die jullie haar hebben gestuurd naar aanleiding van mijn giveaway (zie dit bericht)! Uiteindelijk zijn er 15 mooie kaarten gekomen met lieve woorden en wensen, twee kaarten kwamen zelfs helemaal uit België. Het was elke dag spannend of er weer een "bijzonder" kaartje zou komen.

Dit zijn alle (15) kaarten die meedingen naar de prijs:

de kaartjes
Afgelopen zaterdag was ik bij mijn moeder. Zij heeft (mede onder het toeziend oog van mijn broer, die ook op bezoek was) de winnaressen uitgezocht. Ze vond het heel moeilijk, omdat ze het liefst iedereen die de moeite had genomen om haar een kaart te sturen in de prijzen wilde laten vallen.
Ik moest in ieder geval eerst iedereen heel hartelijk bedanken voor de kaarten en de lieve woorden. Bij deze!

Mijn moeder is dol op zelfgemaakte kaarten. Ze weet dat daar vaak veel tijd en zorg aan wordt besteed en dat waardeert ze enorm. Ze bewaart zulke kaarten ook altijd. Daarom stelde zij  voor dat de prijzen zouden gaan naar iemand met een zelfgemaakte kaart. Ze heeft vervolgens zelf aan de hand van de kaarten de winnaars uitgekozen en er ook telkens bij verteld waarom zij graag wilde dat de maakster van de betreffende kaart een prijs had gewonnen.

De HOOFDPRIJS (het pakket voor de Romantische Sjaal) gaat naar:

JEANINE van Jeanines Hobby.

Mijn moeder was helemaal verrukt van haar kaart:

de kaart (en notitieboekje) van Jeanine

Ze vond het heel bijzonder dat Jeanine het papier voor de kaart zelf had gemaakt en was onder de indruk van de hoeveelheid tijd die daar in gaat zitten. Ze heeft nog eens extra gekeken naar de structuur van het papier, waar nog delen van bloemen in te herkennen zijn. Jeanine had bovendien nog een mooi zelfgemaakt notitieboekje bijgevoegd. Ook dat is uitgebreid bewonderd. Voor mijn moeder stond vast dat deze kaart op nummer 1 moest staan.

De nummer 2 werd ook al snel duidelijk:

MARJAN van Muziek en meer.

de kaart van Marja

Mijn moeder zit vaak vol bewondering te kijken hoe ik mijn sokken brei "op van die heel kleine naaldjes". Ze vraagt zich steeds af hoe ik het voor elkaar krijg, want ze is zelf gewend om te breien met de breinaalden onder de armen. Toen ze de kaart van Marjan zag, met daarop een klein breiwerkje op cocktailprikkers, vond ze dat een waar kunststukje. Voor haar is deze kaart daarom nummer 2. Marjan krijgt een bol Invicta Color naar keuze.

Toen werd het moeilijk, want er waren meer mooie zelfgemaakte kaarten. Uiteindelijk is het de kaart van GRACIA van Wolfjes Wereld geworden.

de kaart van Gracia
Mijn moeder was helemaal vertederd door de mooie foto van dochter Norah met de kerstmuts tussen de sterretjes en de blauwe lucht. Als nummer 3 krijgt Gracia daarom ook een bol Invicta Color naar keuze.

Jeanine, Marjan en Gracia: van harte gefeliciteerd. Willen jullie me je adres nog even via de mail doorgeven?

Nu vind ik het wel sneu dat de andere dames, die een kaart hebben gestuurd, geen prijs hebben gewonnen. Ik heb ondertussen nog wat leuks voor jullie bedacht. Zie je je kaart op de eerste foto staan, stuur me dan even een email met je adres, dan krijgen jullie ook allemaal een aardigheidje als bedankje!

Nogmaals allemaal heel hartelijk bedankt en een lieve groet,
Betsy
Pin It!

19 opmerkingen:

 1. Wat een leuk idee voor een Give-away!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat enorm leuk
  mooie sjaal ook
  en winnaars van harte feliesss

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, super dat je moeder zoveel mooie kaartjes heeft gekregen!
  Het zal nooit goed kunnen maken dat ze de kerst niet thuis kon vieren, maar zeker wel verzachten :-) Ze heeft in ieder geval een goede keuze gemaakt om de winnaars aan te wijzen, stuk voor stuk juweeltjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk dat je moeder zoveel kaartjes heeft gekregen en ze heeft een mooie keuze gemaakt voor de pakketten die je uitgaf. Ik kan me helemaal in haar keuze vinden. En ook een heel originele give-away!
  Groetjes,
  Akkelien
  debreimeisjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat leuk!
  En hoe fijn om te weten dat je moeder zo blij met alle kaartjes was.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je moeder had het er maar druk mee haha,gefeliciteerd voor de gelukkige dames,lieve groet Musje.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dag Betsy,

  Fijn te horen dat je moeder heel wat kaartjes kreeg. Het was de bedoeling van haar Kerst een beetje op te vrolijken. Daarom stak ik er ook zo een klein boekje bij.
  Ik had mij eigenlijk op gegeven om enkel een bolletje te kunnen winnnen. Dit omdat de sjaal niet echt mijn ding is. Maar als jouw moeder mij uitkiest wil ik zeker het pakket aanvaarden hoor. Het is wel hele mooie wol. En daar kan ik natuurlijk iets mee maken wat wel mijn ding is. Janet zal zeker nog patroontjes hebben van leuke sjaals die ik met de wol kan maken. Die kan ik achteraf dan bestellen.
  Ik vind het heel leuk dat jouw moeder mijn kaartje uitkoos. Ik weet niet wat er zo speciaal is aan de kaartjes, maar ik kreeg nog nooit zoveel lovende woorden op mijn kaartjes als dit jaar...
  Bedankt voor het mooie pakketje wol. Bedankt aan je moeder om mij uit te kiezen, en wens haar nogmaals een spoedig herstel.

  Groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Proficiat aan de andere winnaars ook! Sorry dat ik jullie effe vergeten was. En ik vind het heel mooi dat je voor iedereen een attentie hebt!!!

   Groetjes,
   Jeanine

   Verwijderen
  2. Ik ben gaan kijken bij Janet. De trappensjaal is helemaal mijn ding... En het is zelfs met dezelfde wol... Nu wordt ik toch echt heel blij... Bedankt Betsy voor deze mooie prijs. Ik stuur jou zo een mailtje.

   Groetjes,
   Jeanine

   Verwijderen
 8. Jeanine en Gracia, van harte gefeliciteerd met jullie prijzen!
  Betsy, wat leuk dat je moeder zulke mooie kaarten heeft gekregen, fijn dat ze er zo van kan genieten. Leuk is natuurlijk ook dat je moeder mijn kaart heeft uitgekozen voor de tweede plaats, ik voel me zeer vereerd, wil je haar hartelijk danken? Mijn adres zal ik straks even naar je mailen.
  Ik hoop dat het goed gaat met je moeder nu?
  Groetjes weer
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Nou dames, gefeliciteerd! Ik vind dit toch wel een erg leuke give away...
  Wat een goed idee om de moeder van Betsy kaarten te sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ha Betsy, wat een leuk idee en wat is moeders verwend. Leuk als het zo gewaardeerd wordt.....
  Mooie avond nog en hartelijke groetjes Annemieke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gefeliciteerd aan de winnaars. Heel terecht trouwens. Ze hebben er tenslotte hun tijd en creativiteit in gestoken. Ik hoop dat je moeder weer goed is hersteld.
  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat heerlijk meis dat al die lieve mensen hier een kaartje aan je mams hebben gestuurd!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk hoor, dat je moeder aardig wat kaartjes kreeg! Het was niet mijn bedoeling om iets terug te krijgen. Het idee is wel sympathiek, maar dat hoeft echt niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Fijn dat er zoveel kaartjes bij je moeder terecht zijn gekomen. Ook een hele leuke oproep van jou. De dames veel plezier met de garens, Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Prachtig voor je moeder en jullie dat dit zo goed is gelukt. Fijn dat er zoveel mensen de moeite nemen om een kaart naar haar te sturen. Dat heeft haar vast goed gedaan.
  Groet fan Wiepkje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. ooh wat leuk voor je moeder Betsy! En dames, gefeliciteerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Lieve Betsy,
  Een beetje een late reactie maar je weet wel waarom hè(zie mijn mail), fijn dat je moeder er zo blij mee was, vond het heel leuk om te doen en blij dat ze er blij mee was ...mijn adres heb je :-)

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...