zaterdag 4 juni 2011

Breirol deel 4: ajourblaadjes - gratis patroon

De hoogste tijd voor een update van mijn breirol. Ik heb een weekje vakantie gehad en heb er weer een aantal motieven bij gebreid, waarvan hier een wordt getoond.

Dit ajourpatroon heb ik zo'n 30 jaar geleden gebruikt voor een witte katoenen trui. Ik heb hem heel veel gedragen en ik kreeg daar zoveel enthousiaste reacties op dat ik uiteindelijk nog 2 truien heb gebreid: één voor mijn tweelingzusje en één voor een nichtje, zij het met iets andere motieven.
Deze vind ik echt een klassieker, die niet mag ontbreken in mijn breirol:

Ajourblaadjes

Wil je de beschrijving van het patroontje hebben? Stuur dan een mailtje naar: wolatelierdian@gmail.com en ik stuur je de beschrijving per e-mail toe.

lieve groet,
BetsyMocht je een fout in mijn patronen ontdekken, wil je dat dan aan mij doorgeven, zodat ik het patroon kan aanpassen?

Voor alle patronen die ik hier op mijn blog plaats geldt: je mag ze gebruiken voor eigen gebruik. Wil je ze in je eigen blog vermelden? Prima, als je me even een e-mailtje stuurt en een link in je bericht zet naar mijn blog. Dat geldt ook als je iets gemaakt hebt en laat zien op je blog.

This pattern is for personal use only. Do not reprint, copy, post to any website/blog/group, or anywhere else. You can link to this pattern if you wish. 
Pin It!

4 opmerkingen:

  1. hoi betsie mag ik het anjour blaadjes patroon van de brei rol. als het kan in pdf anders kan ik hem er niet uit krijgen grtj ineke gf.grootkoerkamp@home.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ineke, er is een mail naar je onderweg met een pdf-bestand!

    lieve groet,
    Betsy

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...