donderdag 12 december 2013

Giveaway en in de Eregalerij een kaartje van Elize

Deze week zag ik dat er al meer dan een half miljoen (!) bezoekers op mijn blog zijn geweest. Dat had ik echt niet durven dromen, toen ik met bloggen begon. Ik merk ook dat er steeds meer mensen de weg weten naar mijn blog en naar de patronen die hier geplaatst zijn. Dat leidt vaak tot leuke email contacten en lieve reacties. Dank jullie wel daarvoor!

Om al mijn trouwe volgers en bezoekers extra te bedanken, organiseer ik een giveaway.
Wat kun je winnen?

sjaal gebreid en gehaakt van Invicta Color (foto: Blij dat ik brei)

Een pakket om zelf deze sjaal te breien en te haken! Je mag in overleg met Jeanet (Blij dat ik brei) zelf de kleuren van het garen uitzoeken. Het pakket wordt ook via Jeanet verstuurd. Daarnaast geef ik nog 2 x 1 bol Invicta Color weg.

Wat moet je doen om kans te maken op het pakket of op een bol Invicta Color:
1. volger zijn of worden van mijn blog
2. een bericht achter laten onder dit bericht en vertellen waarom je dit pakket graag wilt winnen
3. een zelfgemaakte (kerst)kaart (of een kant en klare kaart) sturen naar mijn moeder.

Waarom moet je een kaart naar mijn moeder sturen? Wel, omdat zij (nu 90 jaar oud) mij heeft leren breien en haken en jullie in feite dankzij haar nu kunnen genieten van mijn blog. Daarnaast is ze nog herstellende na een ziekenhuisopname en kan ze, zoals ik in dit bericht al schreef, de feestdagen niet thuis in familiekring doorbrengen. Dat is natuurlijk niet leuk. Daarom wil ik haar graag verrassen met heel veel mooie kaarten en wensen via jullie. Het adres is: mevrouw Koops, De Wester Es, K.117, Hofstraat 20, 9411 LB Beilen. (p.s. vergeet niet je eigen naam te vermelden op de kaart, zodat ik kan zien wie de kaart heeft gestuurd.). Mijn moeder houdt heel veel van de natuur: vogels, bloemen enz.
De kaarten moeten uiterlijk op 6 januari 2014 bij mijn moeder bezorgd zijn. Op 10 januari 2014 maak ik bekend wie het pakket en de bollen wol gewonnen hebben.

Dat post krijgen leuk is, heb ik deze week weer ervaren toen er een lieve kaart van Elize in de bus kwam:

kaartje van Elize
Een mooie vrolijke kaart met bloemen. Zie je hoe mooi ze de blaadjes heeft ingekleurd?
Lieve Elize: je kaart heeft weer een mooi plekje in de Eregalerij gekregen!

lieve groet,
Betsy


Pin It!

25 opmerkingen:

 1. Leuk is dat he? Dat mensen meelezen en -kijken. En wat een leuke give away. Toch laat ik hem voorbij gaan, ik heb momenteel zoveel liggen nog om te maken. Maarrr, ik ga wel jouw moeder een kaartje sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke give away ....ik doe graag mee ....en waarom ? een creatief persoon heeft nooit garen genoeg ....ik dus ook niet en ik vind het prachtig garen ....
  en het toeval wil (toeval bestaat niet ) dat ik net kaartjes aan het schrijven was dus ga er nu direkt eentje extra schrijven voor je moeder ...en wens haar een spoedig herstel ...

  Liefs
  Marjo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk idee. Ik hoop dat je moeder een flinke waslijn met kaarten zal krijgen.
  Ik doe graag mee! Was al lang stille lezer maar zal je nu officieel volgen. En er komt een linkje op mijn blog. En dat pakketje vind ik natuurlijk ook héél leuk. Groetjes, Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave give away! Maar ik doe even niet mee, ik heb al zoveel bolletjes garen hier liggen, maar ik zal wel proberen een kaartje naar je moeder te sturen ;-)
  Wat heeft Elize weer een prachtige kaart gemaakt! Het lijkt wel of ze steeds kunstiger worden, met steeds weer nieuwe technieken; super!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een gave give away. Ik doe graag mee. Ik wil a; langer samen met een vriendin (weer) creatief gaan doen. Maar steeds komt het er niet van. Misschien dat dit pakket of dit hele mooie bolletje wol haar over de streep kan trekken dus daarom wil ik winnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heb jij geweldig veel bezoekers gehad, geweldig! (ik heb snel bij mijn blog gekeken, maar ik ben nog lang, nog lang, nog lang niet zover....;-)
  Ik heb nog een zelfgemaakte kaart over dus ik zal zo een envelop naar je moeder gaan schrijven. Maar ik hoef niet mee te doen in de Give Away hoor, maak daar maar iemand anders blij mee.
  Groetjes en beterschap voor je moeder!
  Marjan

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je druk bezochte blog. Fijn ook dat het breien weer helemaal in is. Jammer dat het niet meer geleerd wordt op school. Lieve oproep voor je moeder. Breien is fijn, dus ik doe graag mee. Groetjes,

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Natuurlijk heb ik een kaart gestuurd, want het is zeker leuk om post te krijgen! Aan de giveaway doe ik overigens niet mee, ik ben nu eenmaal volger van geen enkele blog en dat houd ik maar zo. Gefeliciteerd trouwens met het bereiken van de mijlpaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dag Betsy,

  Ik stuur zeker een kaart naar jouw moeder. Voor de sjaal ga ik passen. Ik gun hem aan iemand die hem echt gaat maken. Voor een extra bolletje wol mag je mij wel in de pot steken. Dat komt altijd wel van pas. Als dit kan natuurlijk...

  Bij mij loopt er ook weer een Give -Away. Ik verloot een sneeuwman!

  Pretigge feesten en groetjes,
  Jeanine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Jazeker, je kunt ook meedoen voor alleen een bolletje wol!

   lieve groet,
   Betsy

   Verwijderen
 10. Ja dat ik toch wel een mijlpaal als je een half miljoen pageviews op je weblog hebt gehad. Ik ben al heel trots dat er op mijn natuurkiekerblog nu precies een kwart miljoen zijn :-) Proficiat met deze mijlpaal die je viert met een wel heel leuke give away en leuke voorwaarden, de postbode kan het nog wel eens druk krijgen!
  Prachtige kaart trouwens ook van Elize, zij blijft jou maar verwennen met mooie kaarten, dit is ook weer zo'n schattige kaart.
  Natuurkieker Coby

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hoi Betsy,
  Je moeder krijgt van ons, als mijn vroegere buurvrouw elk jaar een kaartje dus super dat je ik nu het adres al mooi heb van haar tijdelijke thuis. Maar met de give away mag je iemand anders blij maken. Wel een leuke actie trouwens! Veel blog plezier verder, op naar de miljoen!
  Groetjes en fijn weekend,
  Hannie

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat hebben we gisteren een heerlijke dag gehad in Winschoten. Zo veel leuke mensen ontmoet en het was echt een wol walhalla.
  Wat heb jij al veel bezoekers gehad! Het is ook echt de moeite waard om even bij jouw blog te kijken. De give away vind ik echt heel leuk, maar of ik deze sjaal ga maken???? Het garen spreekt me wel heel erg aan. De kaart voor je moeder gaat naar de brievenbus. Zo, een heerlijke rustige zondag ben ik wel aan toe, want ik ben best een beetje vermoeid na gisteren...
  Fijne dag. Groet, Willemien

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, het was een superdag! Zo gezellig en zoveel te zien.
   Het is niet verplicht om juist deze sjaal te maken hoor, Juist leuk om te zien wat je nog meer kunt maken van deze wol!

   lieve groet,
   Betsy

   Verwijderen
  2. Ik las deze blog nog eens na omdat de kaart voor je moeder was blijven liggen. Die komt dinsdag bij haar, want op maandag wordt niet meer bezorgd. Je schrijft at ik niet beslist deze sjaal hoef te maken. Ik schreef al dat het garen me wel aanspreekt. Kan ik hier nog voor mee loten?
   Liefs van Willemien.

   Verwijderen
  3. jazeker! Dat kan nog. Ik heb er eigenlijk al rekening mee gehoudeb=n dat kaarten door de kerstdrukte langer onderweg zijn.

   lieve groet,
   Betsy

   Verwijderen
 13. Allereerst gefeliciteerd met je bijzondere mijlpaal! En wat een leuke actie heb je bedacht, Betsy. Ik dacht eerst dat het om zelfgemaakte kaarten ging en dat is niet mijn ding, maar ik zag nu dat het niet hoeft. Ik vind kaartjes sturen leuk, dus ik ga je moeder vast en zeker een kaartje sturen.
  Sjaals heb ik nogal veel, maar een bolletje garen komt altijd van pas bij dit Breimeisje!
  Hartelijke groet,
  Akkelien

  BeantwoordenVerwijderen
 14. hi, een leuk blogje, ik heb u via andere haaksters gevonden, ik zal zeker meer gaan bezoeken..liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Vanzelfsprekend ga ik je moeder een kaart sturen. En ja, leuk om mee te doen met de give-away, maar ik heb al eens een mooi bloemenmeisje gewonnen. Dus dan is een ander ook weer eens aan de beurt. Daar komt bij dat ik zelf geen blog heb, dus ik kan ook niet eens iets verloten.

  groet, Wiepkje

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Oh, zou ik nog bijna vergeten om mee te doen aan deze fantastische give away. Als het goed is heeft je moeder mijn kaartje al ontvangen. Een leuke actie van jou!

  Groetjes, Monique

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat een leuke sjaal!
  Ik doe graag mee aan de give away!
  Heb jij toevallig ook een breiwinkel in Beilen in de winkelstraat?
  Daar heb ik een paar jaar geleden, toen ik op visite was, een patroon met wol en een sierspeld gekocht. Het was een enorm succes en heb hem nog tig keer gebreid voor kennissen.
  Hartelijke groeten,
  Anneke
  (Zoetermeer)

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Het kaartje is onderweg! Ik lees altijd de leuke verhalen op je blog, alleen was nu een eind achter. ik werd n.l. voor de eerste keer Oma van een kleindochter Sophie!!!!! Zo mooi!!!!!! Alles daarom heen verbleekte een beetje! Maar, ik ben weer op de aardbodem beland! Ik doe graag mee voor de give away! Ook ik leerde breien van mijn moeder. Wens jullie allemaal fijne Kerstdagen en mooi en creatief 2014. Ria O.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wat een leuk idee, ik ga je moedr een kaartje sturen hoor en ben ook volger geworden. Groet uit Frankrijk.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom als nieuwe volger, Baukje! Bijzonder om een kaart helemaal uit Frankrijk te krijgen. Mijn moeder geniet van elk kaartje dat ze krijgt!

   lieve groet,
   Betsy

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...