zaterdag 2 maart 2013

BEDANKT!



Allereerst ELIZE bedankt voor haar mooie, lieve brief waarmee zij ons bedankte voor het verjaardagscadeautje dat we haar hadden gestuurd. Elize was namelijk 10 februari jarig en ik heb van haar gehoord dat ze lekker verwend is!
Elize: je mooi versierde brief heeft een plaatsje in de Eregalerij gekregen hoor :)

Dan wil ik IEDEREEN bedanken voor de lieve, opbeurende reacties op mijn vorige berichtje. Ik heb de afgelopen week voornamelijk gependeld tussen bed en bank en ben nog niet helemaal weer fit maar het gaat al weer een stuk beter met mij. Ben alleen nog behoorlijk moe van al het hoesten. Als iemand een middel weet tegen hoest en slijmvorming dan hou ik me aanbevolen!

Als je ziek bent is het altijd leuk om post te krijgen en daarom was het extra leuk dat ik bij twee medeblogsters in de prijzen viel en er de afgelopen week twee enveloppen met cadeautjes werden bezorgd.

Een mooie envelop van JACQUELINE (Knutselmam):

lieve cadeautjes van Jacqueline
Ik had twee zeepjes gewonnen: lekker ruikend en met een leuk gehaakt Granny-jasje. Vooral die met de vlinder vind ik erg mooi (ik spaar vlinders!). Maar dat was niet alles. Er zaten nog twee leuke verrassingen bij, namelijk een vrolijk gebloemd mapje met notitieblaadjes en een heel klein portemonneetje voor een parkeer- of winkelwagenmuntje. Allemaal zelfgemaakt en reuze handig voor in de tas. Ik heb altijd een notitieboekje bij me om creatieve invallen op te schrijven, dus het mapje is ook meer dan welkom.
Jacqueline, dank je wel voor deze leuke cadeautjes. Ik ben er heel blij mee! De notitieblaadjes zitten al in mijn tas en het portemonneetje hangt aan de sleutelbos ;)

Verder kwam er nog een envelop van NANCY (N'enz) met allereerst een heel vrolijke kaart:

Kaartje van Nancy
Daar wordt een mens toch helemaal blij van?
En dan waar het allemaal om ging:

Prachtige glaskralen
Handgemaakte kralen en zo mooi gemaakt. Ik heb geprobeerd er een duidelijke foto van te maken, maar dat lukte niet helemaal. In het echt zien ze er in ieder geval nog veel mooier uit.
Zie je hoe mooi de kralen bij mijn zelfgevilte sjaalkraag passen? Het is net of ze er speciaal voor gemaakt zijn! Nancy, ik ben hier superblij mee en reken maar dat ik ze ga dragen! Dank zij de handige kralenhanger zal dat zeker lukken :)

Verder maar liefst 11 nieuwe volgers erbij. Teveel om jullie allemaal bij naam en toenaam te noemen, maar desalniettemin Allemaal een hartelijk welkom als volger van mijn blog. Gezellig dat jullie zo nu en dan even komen kijken op mijn blog. Veel plezier en inspiratie toegewenst. Ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten bij mijn berichtjes.

Voor alle volgers en lezers vandaag geen bloemetje voor het weekend maar een prachtige natuurfoto van Natuurkieker Coby:

Roerdomp (foto: Natuurkieker)

Dat je er heel wat voor over moet hebben om een mooie foto van zo'n prachtige Roerdomp te kunnen maken, kun je lezen in dit bericht. Er staan, behalve bovenstaande foto, nog meer prachtige foto's in van deze schitterende, maar schuwe vogel, die bovendien ook nog eens geweldige schutkleuren heeft, zoals op bijgaande foto goed te zien is.

Het wordt de komende dagen wat zachter weer. Geniet ervan, nu het weekend is!

Fijn weekend en een lieve groet,
Betsy
Pin It!

16 opmerkingen:

  1. Jeetje, ben je nog steeds aan het kwakkelen... pf, dat duurt lang zeg! Heel veel beterschap!
    Gelukkig ben je via de post wel heerlijk verwend, dat verzacht het leed wat.
    Weer een prachtige kaart van Elize; tsjonge, die dame kan er echt wat van! Altijd zo vrolijk en super netjes gemaakt, geweldig!
    Ook door Jacqueline en Nancy ben je enorm verwend, echt geweldig!
    De foto van Natuurkieker Coby is ook prachtig; daar blijf je naar kijken, zo bijzonder als de vogel in zijn omgeving opgaat.
    Goed weekend, gauw weer beter worden hoor!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Rustig aan en goed uitzieken meis .... anders blijf je er nog langer last van houden.

    Bij mij helpt Fluimucil goed tegen het slijm. En het hoesten, tja dan is iets met codeïne vaak een goede onderdrukker. Maar altijd goed bijsluiter lezen. Tegenwoordig is het meeste zo te krijgen maar let wel op bijwerkingen of eventuele contra-indicaties met wat je eventueel al gebruikt aan medicatie .... dokter Moos weer in de bocht hihihihi

    Wel heerlijke verwenpost meis! Dat is dan wel weer genieten hoor!!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gelukkig begin je weer wat op te knappen en fijn dat je lekker verwend bent. Dan voel je je gelijk een stuk beter hè.

    Fijn weekend,
    Monique

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ha Betsy,
    weet niet eens meer hoe ik op je blog kom, via via via. Lekker lezen en dwalen.
    En dan opeens heb ik er weer een, een blog wat me erg aanspreekt, gevarieerd en vrolijk. Heerlijk. Ben maar meteen je volger geworden om al het moois wat je laat zien te kunnen bekijken en meebeleven.

    Als je het leuk vindt om ook eens bij mij te komen kijken dan ben je van harte welkom. Heb nu ook een GIVE-AWAY lopen waar je misschien in geinteresseerd bent.

    Groetjes en beterschap, las dat je niet helemaal lekker bent.

    www.lafemeenspruiten.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hopelijk gaat het al wat beter met je. Fijn dat de post je in ieder geval wat opgevrolijkt heeft. Mooie foto's heb je! Fijn weekend! Liefs , Nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hallo Betsy,

    Ik ben begonnen met het haken van jouw bloemen die je in januari op je blog hebt gezet. Ik wilde je even mailen maar moet dan een andere computer opstarten dus vraag ik het even zo.
    Kun je mij vertellen wat samengehaakte stokjes zijn. Soms moet je twee samengehaakte stokjes maken en soms die. Betekend dat dat je twee stokjes in een losse moet haken.
    Volgens mij ziet mijn bloem er ook iets anders uit dan jouw voorbeeld. Kun je me zo denk je helpen?

    groetjes Saskia

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Saskia, om 2 stokjes samen te haken haak je eerst 1 stokje half af (je hebt dan 2 lussen op de haaknaald, dan maak je een volgend stokje half af en vervolgens sla je de draad nog een keer om de naald en haal je de draad door alle lussen op je haaknaald. Klaar! Het zijn dus niet 2 gewone stokjes, maar 2 stokjes die samen een omgekeerde V gaan vormen.
      Kijk ook eens hier : http://www.youtube.com/watch?v=VcPCJMJtjfI

      lieve groet,
      Betsy

      Verwijderen
  7. Wat een prachtige foto van de roerdomp!! En beterschap hoor! Een paar maanden geleden ben ik ook zo ziek geweest en maar hoesten en hoesten. Vermoeiend! Ik heb uiteindelijk baat gehad bij Dr. Vogel Hoestspray.

    Liefs, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gelukkig ben je al weer een beetje opgeknapt! Fijn, dat het pakje goed is aangekomen en dat je er blij mee bent!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Fijn voor jou dat je opgeknapt bent door leuke post te ontvangen. Jouw glaskralen zijn ook al zo mooi. Ik zou elk uur naar de mijne gaan kijken... Zo mooi vind ik ze.

    Groetjes,
    Jeanine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Oh, wat bof jij weer met al die cadeautjes! Die blauwe kralen lijken wel op maat voor je gemaakt! Ik heb hoestdrank gebruikt om van dat gehoest af te komen, een grote fles bisolvon... (hij hoefde gelukkig niet op!)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een prachtige kralen en foto van de roerdomp.
    Vervelend dat je al zo lang ziek bent, bisolvon moest ik ook meteen aan denken. Beterschapsgroetjes,

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik gebruik altijd tijmsiroop van het Kruidvat. Dat werkt bij mij wel redelijk goed. Verder is het vaak een kwestie van wachten tot het overgaat, jammer genoeg.

    Hopelijk ben je snel weer fit! Het voorjaar komt eraan, en dat lijkt me meer jouw jaargetijde dan de winter ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ha je bent weer een beetje aan de slag dat is al weer fijn, maar even rustig aan en zorgen dat je goed herstelt.
    Ik wil vanaf hier Elize nog even feliciteren met haar verjaardag en leuk dat ze voor jullie zo'n mooie bedankkaart maakte!
    En wat een leuke cadeautjes heb je weer gekregen, je doet veel goede dingen voor anderen, dus leuk dat je zelf dan ook regelmatig verwent wordt met zulke leuke verrassingen.
    En voor mij een verrassing om mijn Roerdomp hier te zien, leuk!
    Natuurkieker Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Nou, ik hoop dat je inmiddels weer een beetje aan het opknappen bent.. Want het is een hardnekkige griep, dat zie ik wel aan diverse mensen om me heen!
    Leuk dat je zo verwend en verrast bent, je hebt prachtige spulletjes gekregen, geniet ervan!

    groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
  15. wat een prachtige kralen heb je gekregen.
    ik hoop dat je snel weer beter bent.
    groetjes
    Evelyn

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...