woensdag 31 december 2014

Handgemaakt van vilt, stof en papier en de beste wensen voor het Nieuwe Jaar 2015

Door alle berichtjes met Kerstinspiratie van de afgelopen weken was ik er nog niet aan toe gekomen om jullie te laten zien welke cadeautjes ik had gemaakt voor het Sinterklaasfeest en evenmin om de prachtige (zelfgemaakte) cadeautjes te tonen die ik zelf heb gekregen.

Voor Anne en Nhân maakte ik iets van vilt:


een telefoonhoesje voor Anne



en een hoes met notitieboek voor Nhân:


Van Anne kreeg ik deze prachtige polswarmers van alpaca, door haarzelf geverfd, gesponnen en gebreid!



Ze zijn prachtig om te zien, heerlijk warm en zacht. Daar ben ik dus heel erg blij mee! Het patroon heeft ze zelf bedacht.

Verder kreeg ik van de Sint nog meer mooie handwerkspullen: garen voor kantklossen, houten breinaalden en het boek "Liefde is.... hartjes breien. Het boek is echt een aanrader!


Voor een collega maakte ik op haar verzoek een geboortemobile naar aanleiding van een geboortekaartje met twee poesjes er op. Een leuke uitdaging om aan te gaan en met het volgende resultaat:



Van onze lieve vriendin Elise kregen we nog weer een mooie kaart, met een lief engeltje:



Altijd weer leuk om zo'n zelfgemaakte kaart in de brievenbus te vinden. Deze is ook echt met zorg gemaakt. Heel netjes allemaal!
Elise, bedankt voor deze mooie kaart. Hij heeft vanaf nu een plekje in de Eregalerij!

En ik kreeg nog meer cadeautjes: ik heb een giveaway gewonnen bij EIGENWIJZZ en mocht zelf kiezen wat er op de slinger zou komen te staan als ik zou winnen. Ik heb gekozen voor een Kerstslinger,


Hij is echt prachtig geworden. Super netjes gemaakt, met gebruik van heel mooie Kerststofjes. Echt een aanwinst!. Lianne, nogmaals heel hartelijk bedankt voor de mooie slinger. Hij heeft een mooi plekje gekregen bij de kerstboom.

Vorig jaar had ik ook een slingertje gewonnen en wel bij  VOOR MIJ - VOOR JOU en die pronkte dit jaar ook weer in onze kerstboom.


Zo mooi, die zelfgemaakte creaties. Je kunt zien dat ze met liefde gemaakt zijn en ze worden dan ook door mij zorgvuldig bewaard en volgend jaar met Kerst weer tevoorschijn gehaald om een plekje in mijn Kersthuis te krijgen!

Verder ben ik met heel veel dingen bezig, die bijna af zijn: de mammerklap is bijna afgewerkt, er staan nog 2 paar sokken op de pennen, het geborduurde poesje moet nog een mooie afwerking krijgen, een kussenhoes van mini granny squares, een gehaakte col/sjaal enz. Kortom, lekker bezig en binnenkort kan ik weer wat moois laten zien.

Tot slot wil ik jullie allemaal een gezellige jaarwisseling toewensen en een heel goed en vooral gezond 2015. Ik hoop jullie het komende jaar weer te kunnen verwelkomen op mijn blog. Bedankt voor alle lieve, warme reacties die ik van jullie mocht krijgen. Dat maakt het bloggen zo leuk om te doen.

Gelukkig Nieuwjaar!

lieve groet,
Betsy

Pin It!

17 opmerkingen:

  1. Voorjouw en degene om je heen een gezond en creatief 2015 ,mooie dingen allemaal en lieve kadootjes,gr marloes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha een blogje vol mooie creaties en zo leuk dat iedereen zo zijn
    eigen "touch" meegeeft aan al die mooie dingen.
    Het kaartje van Elize is ook weer zo mooi geworden, daar bof je toch maar mee
    om zo vaak van die prachtige kaarten van Elize in de bus te krijgen.
    Alle goeds gewenst voor 2015!
    Natuurkieker Coby

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Eindelijk kan ik weer eens reageren; je hebt prachtige dingen gemaakt, maar wat je gekregen hebt is ook heel bijzonder. Een heel goed jaar toegewenst. Groet van Willemien.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ha, Willemien! Fijn om weer iets van jou te horen. Ik wens jou en je familie ook alle goeds toe voor het komende jaar.
      lieve groet,
      Betsy

      Verwijderen
  4. Hoi Betsy, wat leuk om een kerstkaartje van je te krijgen! Je bent verwend met alle cadeautjes! Die geboorteslinger is erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie cadeautjes over en weer. Zelfgemaakte cadeautjes zijn inderdaad erg waardevol en enorm leuk om te krijgen.
    Ik wens jou en alle lieve mensen om je heen een hddl mooi, gelukkig, gezond en creatief 2015 toe! Natuurlijk kom ik in dit nieuwe jaar graag weer op bezoek op je blog, dank voor al die mooie berichten!
    Groetjes weer

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Nou, er komt weer heel veel moois voorbij... Ik vind het hoesje dat je voor Anne maakte toch zo leuk, ik houd van vogeltjes ... m'n vader tekende vroeger al eendjes en vogeltjes voor me, een beetje in de vorm van hoe ze op het hoesje staan. Ik moest er meteen aan terug denken!
    Ik wens je een goed, gezond en creatief 2015!

    Groetjes, Elizabeth

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuke jeugdherinnering. Ik ben zelf dol op vogeltjes. Ik heb als kind parkietjes gehad die heel tam waren en later een agapornis, die nu bij Anne woont.

      Verwijderen
  7. Wat een prachtige cadeaus, gegeven en gekregen!
    Ook voor jou en je dierbaren een prachtig 2015 gewenst, met alle goeds, gezondheid en geluk.
    Groetjes,
    Akkelien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Voor jullie ook een liefdevol, gezond 2015...

    Liefs
    Marjo

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat heb je weer een mooie cadeautjes gemaakt! Maar ook mogen ontvangen, zoals de handwarmers, slingers en niet te vergeten weer een prachtige kaart van Elize!
    Ik wens jou een extra dubbel goed jaar, ik heb zo het idee dat je dat wel kunt gebruiken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Dat kan ik zeker gebruiken, hoewel het weer de goede kant op gaat :)

      Verwijderen
    2. Wat fijn om te lezen dat het de goede kant op gaat met je! Daar wordt ik oprecht blij van :-)

      Verwijderen
  10. Wat een prachtige cadeaus! Zelfgemaakt is toch wel heel bijzonder, he? Lieve groetjes, Barbara

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een verwennerij. En jij ook nog de beste wensen voor 2015.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wat een leuke dingen allemaal, leuk zo'n creatieve familie, dat levert mooie cadeautjes op! Voor jullie allemaal een heel fijn, gezond en creatief nieuwjaar gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...